Diğer

Doogee S90 5G Özelliğiyle Rakiplerine Fark Atacak

Reklam

Doogee son olarak üzerinde çalıştığı S90 modeline 5G özelliği ekleyerek piyasadaki rakiplerine fark atmaya hazırlanıyor. Bu özelliğin ardından üzerine yoğun bir ilgi oluşacağını düşündüğümüz Doogee S90 5G özellikleri ile ilgili birkaç detay bu yazımızda…

Daha önce adını duymamış olabileceğiniz bu cihaz Doogee S90 özellikleri ve bu telefonun çıkacağı yalnızca birkaç gün önce resmi olarak duyuruldu. Her ne kadar daha önce adını geniş kitlelere duyurmamış bir cihaz olsa da sektörden farklı olarak edindiği teknolojik modüller ve 5G özelliğiyle birlikte S90’ın piyasada kalıcı bir yer edinme başarısını göstereceğini düşünüyoruz. Şimdiyse bu cihazı çekici hale getiren Dooge S90 özelliklerini ele alalım.

Doogee S90 özelliklerini bu kadar farklı kılan en önemli yanı 5G bağlantı hızını destekliyor oluşu. Şuan dünya genelinde 5G hız tam anlamıyla yaygınlaşmamış olsa da bu bağlantı türüne geçilmeye yönelik çalışmaların hala sürdürüldüğünü biliyoruz. Dooge S90 özelliklerinden bir tanesi olan 5G’ye geçildikten sonra cihazın mevcut hızı piyasada yer alan diğer makinelere göre 10 kat daha artmış olacak.

Bu bakımdan internette hıza önem verenler için bu cihaza yönelik şüphesiz bir ilgi artışı olacak. Cihazda var olan 5G modülünde 28GHz spektrum bulunacağı gibi 3GPP bağımsız ağın özellikleriyle de uyum sorunu yaşamayacak.

Geliştiriciler batarya kullanımını da düşünerek cihazda her zaman 5G bağlantı yerine, 4G ve 5G arasında otomatik geçiş sistemi oluşturmuşlar. Örneğin düşük bağlantı gerektiren internet kullanımlarında 4G kullanılacakken Full HD çözünürlükte video izlenmek istediği zaman otomatik olarak 5G bağlantısına geçilecek.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu