Teknoloji Haberleri

Dünya Mobil Kongresi’nden Beklenenler-MWC 2015

Reklam

2 Martta başlayacak olan Dünya Mobil Kongresi (MWC 2015) için geri sayım başladı. Akıllı saat ve cep telefonu üreticilerinin, kongreye özellikle damga vurması beklenirken, tablet üretimini elinde bulunduran devlerinde, aynı şekilde ataklar göstereceği bekleniyor.

İspanya Barselona’da düzenlenecek olan kongrede, Samsung’un yeni amirali Galaxy S6 ve S6 Edge’yi duyurması bekleniyor. HTC’ de One M9 ile ilgili tüm çalışmalarını, Dünya Mobil Kongresi’nde tanıtmayı planlıyor. Tablet piyasasına adım atan Nokia’ya baktığımızda ise, Android işletim sistemli bir tablet üretip üretmeyeceğini, fuardaki açıklamaları ile belli edeceğe benziyor.

Microsoft cephesinden ise, Mobil 10 işletim sistemine sahip olan akıllı telefonunun tüm detaylarını, yine bu fuarda tanıtması bekleniyor. Son zamanlarda satılması gündemde olan BlackBerry ise, hem yeni modelleri hakkındaki bilgiyi, hem de satılacağı konusundaki tüm açıklamaları, Dünya Mobil Kongresi’nde gerçekleştirecek.

Göz Atın:  2015 En Güçlü Android Telefonları Testini Kim Kazandı

Fuarda aynı zamanda, son zamanlarda biraz sessiz kalan Asus, Sony, LG ve Acer gibi firmalarında, teknoloji dostlarına sürprizler yapması bekleniyor. Google’nin çalışmalarına devam ettiği Grayphone isimli, Modüler donanım geliştirmesi hakkındaki detaylı bilgilerinde, yine bu fuarda gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu