Giyilebilir Teknoloji

Ekonomik, Yeni Akıllı Saat: Activité Pop

Reklam

Sistemsel performans yönünden oldukça gelişen akıllı saat modelleri aynı başarıya tasarım konusunda sahip değildi. Withings firması tarafından üretilen Activité ile birlikte akıllı saat modellerinin de tasarım konusunda gelişebileceğini fark ettik. Fiyatının biraz pahalı olduğu düşünülen Activité’in ardından firma yeni bir modeli daha kullanıma sunacak.

Activité 390 dolarlık pahalı satış fiyatıyla ürünü satın almak isteyen teknoloji severlerin hevesini kırmıştı. Fiyatın fazla olması şık tasarımı ve gelişmiş sistemsel özelliklerine rağmen müşterilerin daha farklı markalara yönelmesine sebep oldu. Bu durumdan rahatsız olan Withings, silikon kordonlu akıllı saat modeli Activité Pop’u satışa çıkaracak. 150 dolar fiyatında satışa çıkarılacak Activité Pop fiyatın düşük olması nedeniyle bu sefer hevesleri kırmayacak.

Withings'Ten Yeni Akıllı Saat: Activité Pop
Withings’Ten Yeni Akıllı Saat: Activité Pop

Bu saati uyuma, yürüme, yüzme, koşma gibi aktivitelerinizi takip etmek içinde kullanabiliyorsunuz. Activité Pop kullanıcının ne yaptığını otomatik olarak algılıyor ve tespit ettiği verileri uygulaması yüklü olan cep telefonuna gönderiyor. Yakın zamanda Android’e de çıkacağını düşündüğümüz bu uygulama şimdilik yalnızca iOS’ta mevcut.

Cihazın Mart sonu satışa çıkarılması bekleniyor. Şimdilik Activité Pop akıllı saat modelinin ülkemizde satışa çıkarılıp çıkarılmayacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Türkiye’de satışa çıkmasa bile ben yine de alırım diyorsanız ürünü best buy mağazalarından almayı deneyebilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu