Uygulama

En iyi Android Eğitim Uygulamaları

Reklam

Akıllı cihazları eğitim amaçlı olarak kullanabilmek mükemmel bir deneyim sağlıyor. Öğretmenlere ve öğrencilere yardımcı olabilecek çok güçlü android uygulamalar var. Tozlu eski ders kitaplarına güvenme günleri gitti. Gerçekten bir şeyler öğrenmek istiyorsanız, sizler için seçtiğimiz aşağıdaki Android eğitim uygulamalarına mutlaka bir bakın.

ÖĞRETMENLER İÇİN EN İYİ ANDROİD UYGULAMA: Kahoot!

Kahoot

Kahoot sınıfınızı bir oyun şovu haline getiriyor. Bu oyun tabanlı uygulama, öğrencilerinize daha fazla bilgi için yönlendiriyor. Bir konunun tanıtılması, biçimlendirici bir değerlendirme ve derin tartışmalara yönelik yenilikçi yeni bir yaklaşımla. Öğretmenler için geliştirilmiş en iyi Android uygulaması diyebiliriz.

ÖĞRENCİLER İÇİN EN İYİ ANDROİD UYGULAMA: Cram.com

Cram.com

Öğrenciler için geliştirilmiş en iyi android uygulamalarından biri. Eğer öğrenci iseniz cram.com’ u zaten biliyor, tanıyor olmalısınız. Üyeliğiniz ile giriş yapın uygulamayı keşfedin.

GENEL ÖĞRENME UYGULAMASI: Curiosity

Curiosity

Reklam

Öğrenmeye karşı bir merakınız ve ilginiz var ise tam size göre bir uygulama, artık okulda olmayabilecek insanlar için günlük olarak öğrenmeye devam etmenin harika bir yolu. İster sanat tarihi, bilim haberleri, teknoloji gelişmeleri, doğa ya da alan araştırması için sevdiğiniz bir şey var, sizin için bir şey var.

KELİME UYGULAMASI: Vocabulary Builder

Vocabulary Builder

KELİME UYGULAMASI: Vocabulary Builder, size 1.200 en önemli kelimeyi öğretmeyi amaçlayan iyi tasarlanmış bir uygulamadır. Her kelime bir ses telaffuzu, tanımı ve bir cümlede kullanılır. Kendinizi her gün sınayın ve sözcük dağarcığınızı geliştirin.

ALFABE ve OKUMA UYGULAMASI: Endless Alphabet

Endless Alphabet

Çocuklar için, alfabe öğrenmek ve okumak onların eğitiminde çok önemli adımlardır. Endless Alphabet gibi bir uygulama deneyimi daha keyifli hale getirebilir. Çocuklar, ABC’lerini öğrenmek ve sevimli canavarlar ile kelime haznelerini çoğaltmak bu uygulama ile mümkün. Her sözcük, konuşan harflerle etkileşimli bir bulmaca ve tanımını gösteren kısa bir animasyona sahiptir. Tam bir oyunlaştırma çalışması da diyebiliriz.

ÇOCUKLAR İÇİN MATEMATİK ÖĞRENME ANDROİD UYGULAMASI: King of Math Junior

King Of Math Junior

Reklam

Matematik, öğrencilerin öğrenmesi için önemli, ancak diğer konulardan daha az kaynağa ulaşılabilir durumda. King of Math Junior, akıllı telefon ortamında ve matematik sorularını cevaplayarak ve bulmaca çözerek sosyalleşilebilen bir oyundur. Yıldız toplayabilir, madalyalar alabilir ve arkadaşlarınıza ve ailenize karşı rekabet edebilirsiniz.

Genç Matematik Kralı, Ortaçağ ortamında bir matematik oyunudur; matematik sorularına cevap vererek ve bilmeceler çözerek toplumda yükseliyorsun. Yıldız topla, madalya al ve arkadaşların ve ailenle yarış.

YABANCI DİL ÖĞRENME UYGULAMASI: Duolingo

Duolingo

Duolingo, Android’de dil öğrenmek için bulabileceğiniz en iyi uygulamadır.Pek çok dil öğrenme hizmeti gibi, Duolingo öğrenmeyi bağımlılık yapıcı bir oyuna dönüştürüyor. Her ders, bir video oyunda yaşamak gibi davranan birkaç “kalp” ile birlikte gelir. Her yanlış cevap için bir kalbinizi kaybedersiniz. Dersi tamamlayın, kazanımlar elde edin. Çok eğlenceli ve dersler yeterince kısa, birkaç dakikada bir ders tamamlayabiliyeceksiniz tabii bu yabancı dil öğrenme yeteneğinizle doğru orantılı.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu