Uygulama

En iyi Android Finans Uygulamaları

Reklam

Maliyet takip etme herkesin yapması gerek. Artık tüm satın alma işlemlerinizi, ödemelerinizi, faturalarınızı ve daha fazlasını akıllı telefonunuzdan izleyebilirsiniz. Doğru android finans uygulamaları, finansmanızı tam kontrol altına alabilir ve hatta ekstra para kazanabilirsiniz.

KİŞİSEL BÜTÇE UYGULAMASI: Mint

Mint

Mint en popüler kişisel finans uygulamasıdır. Satın alma işlemlerinizi, fatura ödemelerinizi ve daha fazlasını otomatik olarak izlemek için kredi kartlarınız ve banka hesaplarınızla senkronize edilebilir. Bütçeler ve uyarılar oluşturmak da harika. Günümüzün parmak izi tarama güvenliği sunan cep telefonları ile bilgileriniz ve gizlilikleriniz konusunda endişelenmeniz gerekmeyecek.

ÖDEME UYGULAMASI: Venmo

Venmo

Venmo, para transferi ve para toplamayı kolaylaştırır. Sadece bir kişi seçin, tutarı girin ve gönderin.

YATIRIM ARACI UYGULAMASI: Acorns

Acorns

Reklam

HİSSE SENEDİ TAKİP UYGULAMASI: Robinhood

Robinhood

Robinhood, hisse senetlerini ücretsiz satmanıza izin verir. Çoğu hisse senedi ticaret uygulamalarının aksine, Robinhood güzel tasarlanmış ve kullanımı basittir. Hisse senedi satın alıp satabilirsiniz. Hisse senedi ticaretine girmeye hazırsanız, Robinhood bunu yapmanın en iyi yoludur.

GİDER İZLEME ANDROİD UYGULAMASI: Concur

Concur

Concur, onlarca kağıt makbuz, faturayı kaydetmeden iş masraflarını kolayca takip etmenizi sağlar. Tüm masraflarınızı Concur uygulamasına girin. Eve geldiğinizde makbuzlarınızın ve harcama masraflarınızın tamamı toplanarak bir gider raporu olarak akıllı telefon yada tabletinizde hazır durumda olacak.

ÖDÜLLER VE HEDİYE KARTLARI: Key Ring

Keyring

Sizler de yukarıda listelediğimiz finans uygulaması tavsiyesinde bulunabilirsiniz. Aşağıdan lütfen yorum bırakın, inceleyelim.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu