Android

En İyi Android Telefonların karşısında yeni iPhone X

Reklam

Apple’ ın iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini tanıtmasıyla birlikte bu cihazların en iyi Android telefonlarla kıyaslaması yapılmaya başlandı. Apple’ ın yeni amiral gemisi iPhone X yıllar içinde geçirdiği en büyük değişiklikleri beraberinde getirdi.

iPhone’un simgesi olan ana ekran düğmesi ve Touch ID parmak izi okuyucusunu kaldırırken, son dönem Android akıllı telefonlarda olduğu gibi hemen hemen ekranı kaplayan OLED ekran ve üç boyutlu yüz tarama teknolojisine bağlı olarak çalışan ve telefonun ekran kilidini açmayı sağlayan Face ID özelliği geldi.

iPhone X daha hızlı bir Apple A11 işlemci, kablosuz şarj ve daha yüksek renk doğruluğu sunmayı sağlayan True Tone ekran teknolojisi kullanılmış. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus diğer tanıtımı yapılan cihazlar ve onlarda yukarıdaki özelliklere sahip.

iPhone X Apple tarihinin en güçlü iPhone akıllı telefonu olabilir, fakat diğer amiral gemisi Android telefonlarla karşılaştırıldığında sonuç ne oluyor? Bunu görmek için iPhone X’un piyasaya çıkışını beklemek ve ilk testlerin sonucunu görmek gerekiyor. En azından şimdilik rekabet içerisindeki amiral gemilerin teknik özelliklerini karşılaştırmak durumundayız.

Apple’ın en yeni telefonları Samsung Galaxy S8 ve Galaxy Note 8, LG V30, HTC U11, Essential Phone gibi, Android dünyasının en güçlü telefonlarıyla karşılaştırıyoruz.

Hangi akıllı telefon, hangi teknik özellik bakımından neler barındırıyor, bunların cevabını aşağıdaki detaylarda bulup teknik özellik değerlendirmesi yapabilirsiniz.

Reklam

EN İYİ ANDROİD TELEFONLAR vs iPhone X TEKNİK ÖZELLİK KARŞILAŞTIRMASI

En İyi Android Telefonların Karşısında Yeni Iphone X

Yukarıda belirttiğimiz gibi esas sonuçlar kullanıcı odaklı olacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu