Mobil
Trend

En Ucuz Android Telefon Modelleri Fiyatları 2020

Reklam

Günümüzde Android telefonların her geçen gün fazlalaşması, birbirinden farklı markaların yeni telefon modellerini piyasaya sunması rekabet ortamının oluşmasında etkisini ortaya koymuştur. Rekabet halindeki Android telefon markaları, telefon özelliklerinin yanı sıra fiyat özelliği ile de ön plana çıkmaya çalışmaktadır. Böylece markalar, en ucuz Android telefon modelleri ve fiyatları ile kişilere hitap etmektedir.

Günümüzde pek çok marka fiyat avantajı sağlaması nedeniyle tercih edilmektedir. Fakat bazı Android telefon markaları, diğer Android telefon markalarına göre daha fazla tercih edilmektedir. En ucuz ve en iyi 5 Android telefon hangisi diye sorulduğunda karşımıza şu markalar yoğun olarak çıkmaktadır:

  • Xiaomi
  • General Mobile
  • Samsung
  • Vestel
  • Reeder

Bu Android telefon markaları, piyasanın en uygun fiyatlarına sahiptir. Android telefon sahibi olmak isteyen kişiler, fiyat açısından ekonomik davranmak istiyorsa ve ortalama bir akıllı telefon sahibi olmak istiyorsa bu telefon markalarına ait herhangi bir modeli tercih edebilirler.

En Ucuz 1.500 TL Altı Android Telefonlar

En ucuz 1.500 TL altı Android telefonlar, kullanıcılarına ortalama bir akıllı telefon deneyimi yaşatan telefonlardır. Bu akıllı telefonlarda genel olarak bir akıllı telefonda olması gereken tüm özellikler ortalama düzeyde yer almaktadır ve kullanıcılarını memnun etmektedir. Fakat örneğin; profesyonel bir fotoğraf kalitesi beklentisi olan kişiler için bu telefonlar uygunluk taşımamaktadır. Ya da online oyun oynamak ve benzeri gibi performans gerektiren işlemler için telefon ihtiyacı olan kişiler için de bu Android telefonlar uygunluk taşımamaktadır. Bunun dışındaki beklentiler, 1.500 TL altındaki Android telefonlar ile karşılanabilmektedir.

Piyasa şartlarına bakıldığı zaman 1.500 TL altı Android telefonlar arasında şunlar bulunmaktadır:

Xiaomi Redmi Go 8

Reklam

Xiaomi fiyat açısından kişilere avantaj sunmaktadır. Redmi Go 8 modeli; 5.0 inç büyüklüğe sahiptir. 3.000 mAh batarya kapasitesi olan telefonda 1 GB RAM bulunmaktadır. Optik görüntü sabitleyicisi olmayan bu modelde 8 mp arka kamera ve 5 MP ön selfie kamerası vardır.

General Mobile GM 9 Go

General Mobile fiyatları da oldukça kullanıcı dostudur. GM 9 Go modelinde; 5.5 inç ekran boyutu bulunmaktadır. 3.500 mAh batarya kapasitesi olan telefonda dahili depolama 16 GB’tır. Arka kamerası 13 mp, ön tarafında 5 megapiksellik bir selfie kamerası bulunmaktadır.

Reeder P13

Ucuz fiyatıyla bilinen markalardan biri olan Reeder da P13 modelinde müşterilerine 4 Çekirdek işlemci ve 3 GB RAM fırsatı sunmaktadır. Telefonun batarya kapasitesi 4.000 mAh’tır ve telefonda çift hat kullanılabilmektedir. Ön Selfie kamera çözünürlüğü 8 MP Arka kamera çözünürlüğü 13 megapiksel kamerası 1080p Full HD video çekmektedir.

En Ucuz 1.500 ile 3.000 TL Altı Android Telefonlar

1.500 TL ile 3.000 TL arasındaki Android telefonlar kullanıcılarına daha fazla özellikleri sunmaktadır. Bu telefonlarda genel olarak kamera kalitesi biraz daha yükselmektedir. En ucuz ve en iyi Android telefon markaları ve modelleri arasında şunlar yer almaktadır:

Reklam
  • Xiaomi Redmi Note 9
  • Samsung M31
  • Oppo Realmi 6
  • Samsung Galaxy A01
  • Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite model telefonda kullanıcılara 4 GB RAM, 128 GB dahili depolama özelliği sunulmaktadır. Ayrıca 3.340 mAh batarya ömrü bulunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 9 model telefonda 6.53 inç ekran bulunmaktadır. 5.020 mAh batarya ömrü olan cihazda 13 MP ön kamera bulunmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 9
En Ucuz Xiaomi Telefon Fiyatları 2020
  • Samsung M31 modelinde 6.4 inç ekran bulunmaktadır. 6.000 mAh bataryaya sahip Android telefonda 32 MP ön kamera bulunmaktadır.
  • Samsung modelleri arasında bulunan Galaxy A01’de 5.7 inç ekran bulunmaktadır. Dahili depolaması 16 GB olan telefonda 2 GB bulunmaktadır.
  • Oppo Realmi 6 model telefon da 6.5 inç ekrana sahiptir. 128 GB dahili depolaması olan bu modelde çift hat kullanımı yapılabilmektedir.
  • 2020 yılına ait En Ucuz Android Telefon Modelleri Fiyatları konumuzda birden fazla markaları sizler için bir araya getirdik. Aşağıdaki yorumlar kısmından siz de bize telefon modeli önerebilirsiniz.
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu