Sosyal Medya

Facebook: 50 kişi ile aynı anda sesli sohbet!

Reklam

Sosyal medya devi Facebook yeniliklerine devam ediyor! Sosyal medyanın günümüzde en çok kullanılan araçlarından biri olan Facebook, yakın bir gelecekte yeni grup çağrı sistemini Android ve iOS akıllı telefonlar ve tabletler için aktif hale getirecek. Bu özellikle birlikte birden fazla kişi aynı anda, Facebook Messenger üzerinden sesli olarak iletişime geçebilecek. Facebook Messenger’da bir arkadaş grubunuz olduğunu düşünelim.

Grupta konuşma esnasında telefon simgesine dokunacak ve ardından görüşmeye katılmasını istediğiniz arkadaşlarınızı seçebileceksiniz. Sesli görüşme başladığında da isteyen herkes sesli sohbete katılarak sohbet edebilecek. Firma, sesli görüşmeler için grup katılımcı sayısını 50 olarak duyurdu. Yani 50 arkadaşınızla aynı anda sesli iletişim kurabileceksiniz.

Facebook: 50 Kişi Ile Aynı Anda Sesli Sohbet!
Facebook: 50 Kişi Ile Aynı Anda Sesli Sohbet!

Facebook, gelecekte Messenger sohbet grupları için video sohbet özelliği de düşünülen özellikler arasında yer alıyor. Şu an için video özelliği ile ilgili çalışmaların devam ettiği gelen haberler arasında.

Firma, daha önceden sesli iletişime girebilecek kişi sayısını 12 olarak açıklamıştı. Facebook’ un bu sayı limitini “50” olarak düzelttiğini tekrar hatırlatalım.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu