Uygulama

Facebook Messenger’a Karanlık Mod Geliyor!

Reklam

Facebook Messenger, kullanıcılarını yeni özelliklerle tanıştırmaya devam ediyor. Uygulama, uzun bir süredir kullanıcılarının beklediği Karanlık Mod özelliğini test etmeye başladı.

Jane Manchun Wong’un Twitter’da yaptığı paylaşımla birlikte Android için Facebook Messenger’ın Karanlık Modunun test edildiği müjdelendi. Şimdilik geliştirme aşamasında olan mod, uygulamanın karanlık ortamlarda kullanımını kolaylaştırarak kullanıcı dostu bir hale getirmeyi hedefliyor. Karanlık ortamlarda beyaz rengiyle göz yoran uygulama, son yeniliklerle beraber bu sorunu ortadan kaldıracak.

Henüz karanlık modun hangi ülkelerdeki kullanıcılar için kullanıma sunulacağı açıklanmasa da Facebook’un kısa sürede bu modu tüm dünyadaki kullanıcılarının huzuruna çıkarması bekleniyor.

Henüz Facebook’tan bir açıklama gelmemiş olsa da, karanlık temanın yanında uygulamanın arayüzünde de değişiklikler yapıldığı görülüyor. Facebook Messenger uygulamasında sekme sayısı azaltılırken, eskisine oranla daha sadeleştirilmiş bir arayüzü karşımıza çıkıyor.

Hatırlayacağınız üzere Facebook, geçen Ekim ayında kullanıcılarına yeni arayüzü olan Messenger 4’ü sunmuştu. Söz konusu arayüzün sadeliği ve güçlü bağlantı özellikleriyle karşımıza çıkan Messenger 4 ile şirket mesajlaşma uygulamasında büyük değişikliklere gitmişti.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu