Uygulama

Fortnite Mobile Android Özellikleri Neler?

Reklam

Fortnite Mobile Android Özellikleri Neler? Android kullanıcılarının merakla beklediği oyunlardan bir tanesi olan Fortnite Android sürümünün yakın zamanda sunulacağı açıklandı. Ancak alınan son haberlere göre bu oyun, Google Play’de yer almayacak.

Şirketin Google’a komisyon ödememek adına böyle bir karar aldığı ortaya çıktı. CEO’ya göre Google’ın aldığı %30’luk satış payı oldukça büyük fiyat aralıklarında. Peki, Google Play’da satışa sunulmayacak olan Fortnite Mobile Android özellikleri neler?

Fortnite Mobile Android Özellikleri Neler?

Fortnite son zaman aralıklarında en çok tercih edilen online oyunlar arasında yer alıyordu. PC’de yakaladığı başarıyı mobil platformda da sürdürmeyi hedefleyen bu şirket oyununu Android platformuna da taşımaya karar vermiş durumda.

Epic Games’ın önceden yaptığı duyuruya göre bu yaz içinde oyunun duyurulmuş olması gerekiyordu. Ancak bu gerçekleşmedi ve oyunun çıkış tarihi biraz daha ertelendi. Firmadan yapılan açıklamaya göre Samsung ile yapılan bir anlaşma nedeniyle Fortnite Android çıkış tarihinin ertelenmiş olduğu ortaya çıktı.

Fortnite Mobile 1

Bu ortaklığa göre Samsung Galaxy Note 9’da Fortnite Mobile’i yayınlamak üzere hazırlıklar yapılıyor. Tarih 9 Ağustosu gösterdiğinde tarafların yapacak olduğu ortak çalışmanın ardından Fortnite Mobil sürümünün tanıtımı gerçekleştirilmiş olacak.

Reklam

Fortnite Mobil’i oynamak isteyenler arasında Samsung Galaxy kullanıcıları biraz daha ayrıcalıklı konumda. Fortnite Mobil ilk 30 gün Galaxy Note 9’a özel sunulacak.

Yaklaşık 3 aylık bir süre içinde Galaxy serilerine özel kalması planlanıyor. Bunun ardından kendi sitesinden indirilip, Android kullanıcıları tarafından oynanabilecek.

Fortnite Mobil minimum sistem gereksinimleri:

Android 5.0 Lollipop ve üstü
64 Bit
En az 3GB RAM
Adreno 530 GPU veya üstleri

Sunulmuş olan sistem gereksinimleri dikkate alındığında One Plus 3, Samsung Galaxy S7 ve bunların seviyesinde olan cihazların Fortnite Mobili rahatlıkla çalıştırabileceği anlaşılıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu