Samsung

Galaxy M30 Özellikleri Neler, Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Reklam

Galaxy M30 akıllı telefon modelinin özellikleri neler ve fiyatı ne kadar olacak merak edilirken bu konulara ilişkin bazı sızıntılar ortaya çıkmış durumda. İşte sızıntılara ilişkin tüm detaylar bu yazımızda…

Samsung firması yalnızca amiral gemisi modellerle değil aynı zamanda giriş seviyesi ve orta segment olarak adlandırabileceğimiz diğer cihazlarla da sektörde yerini korumaya devam ediyor.

Bu seviye cihazlarda geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Samsung’un geliştirdiği son telefonlardan bir tanesi olan Galaxy M30 özellikleri neler olacak düşünülürken orta segmente koyabileceğimiz bu telefonda; 6,38 inç ekran genişliği, 222x1080p çözünürlük, Exynos 7885 işlemci, 64/128GB yerel depolama seçenekler, 4/6GB RAM seçenekleri yer alacak gibi görünüyor.

Cihazın önde bir 16MP, arkadaysa 13, 5,5 MP olmak üzere üç kamera olmak üzere toplamda 4 kamerası olacak.

Galaxy M30’un en can alıcı özelliklerinden biriyse bataryası olarak dikkat çekiyor. Günümüz şartlarında batarya seviyesi 3000-4000 mAh aralığında gezerken, Galaxy M30’da 5000mAh batarya bulunacağı söyleniyor. Eğer bu söylenti doğru çıkarsa, bir şarjla günü çıkaramayanlar en azından günde 2-3 kez şarj etmek zorunda kalmayacaklar.

Samsung Galaxy M30 fiyatı ne kadar olacak sorusu da bu telefon için merak edilenler arasında. Şimdilik cihazın fiyatına ilişkin resmi bir açıklama yok. Ancak özelliklerinden yola çıkarak cihazın 3000-4000TL fiyat aralığında olacağını düşünüyoruz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu