Samsung

Galaxy Note 6 için Yeni Bilgiler!

Reklam

Akıllı telefon dünyasının heyecanla beklenen modellerinden Samsung Galaxy Note 6 uzun bir süre gündemde kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Samsung’ a yakınlığıyla tanınan kaynaklardan Note 6’ya dair önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

Galaxy Note 6 Için Yeni Bilgiler!

Note 6’da USB Type-C’ye Geçiliyor

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesinin haberine göre Note 6’da USB Type-C girişi olacak. Gear VR sanal gerçekçilik konusu ve henüz sektörün hazır olmaması nedeniyle Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinde standart microUSB’ye yer veren Samsung, Note 6’da yeni nesile geçiş yaparak USB Type-C standartını kullanacak.

Mükemmel Pil Ömrü ve RAM

Akıllı telefonun pil ömrü ise kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor. Gelen iddialara göre Note 6’nın pili 4.200 mAh kapasitesinde olacak. Samsung’un 5.8 inç gibi büyük bir ekrana sahip cihazda 4.200 mAh gibi büyük bir pil kullanması anormal görünmüyor.

Reklam

Çin’in güvenilir mikroblog sitelerinden olan Weibo, Note 6’nın 6 GB RAM ile geleceğini doğruluyor.

Weibo Note 6 Bilgi
Galaxy Note 6 Için Yeni Bilgiler!

Teknoloji dünyası tarafından heyecan ve merakla beklenen telefonun Temmuz ayında görücüye sunulması bekleniyor. Üst düzey özellikleriyle akıllı cihaz sektöründe adının uzun süre anılmasını beklediğimiz Note 6 modelinin yeni serisi Android 6.1 Marshmallow işletim sitemiyle satışa sunulacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu