Samsung

Galaxy Note 7 İlk Tanıtım Filmi!

Reklam

Merakla beklenen Galaxy Note 7′ nin tanıtım tarihi belli olmasına rağmen (2 Ağustos) cihazla ilgili henüz tanıtım videosu yayınlanmamıştı.

Güney Kore Samsung üzerinden video paylaşım sitesi YouTube aracılığıyla ilk televizyon reklamını yayınladı. Bu tanıtım videosunda Note 7′ i görsel olarak göstermeyen Samsung, telefonla ilgili bazı özelliklere yer verdi.

Galaxy Note 7′ de Iris tarayıcısı

Reklam, tanıtım videosunu incelediğimizde Galaxy Note 7′ de Iris tarayıcısının yer aldığını görüyoruz. Videoda göze çarpan bir başka özellik ise Note 7 ekran kilidinin 0.22 saniye gibi kısa bir sürede açılabiliyor olması. Akıllı telefon üreticilerin amiral gemilerinde hatta orta segmente hitap eden telefonlarda artık görmeye başladığımız parmak izi tarayıcı daha ileri bir güvenlik yöntemi olarak Note 7 içerisinde gelecek özelliklerden biri.

Samsung Güney Kore’ nin paylaştığı videoya göre Galaxy Note 7’ de yer alacak ön kamera ile ilgili detaylar verilmiş. Düşük ışıkta, yüksek kalitede resimler çekebileceğimiz bir ön kamera özellikle vurgulanıyor.

Galaxy Note 7’ nin vurgulanan bir diğer özelliği IP68 sertifikası. Suya ve toza karşı dayanıklı ilk Note serisi telefon olacak Galaxy Note 7, 1.5 metre derinlikte 30 dakika boyunca su sızıntılarına karşı direnç gösterebilecek.

Ayrıca Samsung Galaxy Note 6 ismini atlayıp Note 7 olarak gösteren sahneler videoda görülüyor.

Reklam

S-Pen ise Note serisinin olmazsa olmazlarından. Kalemin kullanımının da ön plana çıkarıldığı videoya yazımızın sonunda izleyebilirsiniz.

Samsung, 2 Ağustos’ta New York’ta düzenleyeceği Unpacked 2016 etkinliği kapsamında Galaxy Note 7 modelini kullanıcıların beğenisine sunacağını tekrardan hatırlatalım.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu