Samsung

Galaxy Note 8 Android Pie Güncellemesi Geliyor

Reklam

Galaxy Note 8 kullanıcıları uzun zamandır Android Pie güncellemesi gelip gelmeyeceği konusunda merak içerisindeydi. Sonunda bu durumla ilgili belirsizlik ortadan kayboldu ve Galaxy Note 8 Android Pie 9.0 güncellemesi nihai bir sonuca kavuşmuş oldu.

Samsung 2018 yılında en verimli sezonlarından bir tanesini geçirmişti. Aynı başarıyı sürdürmek bakımından yeni cihazlarında olduğu kadar eski cihazlarında da geliştirmelere devam ediyor. Örneğin son olarak bu yazımızda ele almakta olduğumuz Note 8’e Android Pie 9.0 güncellemesinin sunulması gibi…

Samsung Note 8 Android Pie Güncellemesiyle Birlikte Hangi Özellikler Değişecek?

Note 8 bu güncellemeyi aldıktan sonra yeni bir ara yüze sahip olacak. Arayüz değişikliğinin kısım kısım olacağını, %100 bir değişim yaşanmayacağını belirtelim.

Cihaz Android Pie sürümüne yükseldikten sonra önemli güvenlik güncelleştirmelerini almış olacak. Beraberinde belirsiz zaman aralıklarında sunulan, Android güvenlik güncelleştirmelerine de sahip olacak.

Samsung Note 8 Android Pie Güncellemesi Ne Zaman Sunulacak?

Note 8 ile alakalı olarak merak edilen konulardan bir tanesi de Android Pie 9.0 güncellemesinin ne zaman sunulacağı. Bu güncelleme için yaklaşık 3-4 hafta beklemek gerekiyor. İlgili güncellemenin net bir tarihi olmasa da Şubat ayı içerisinde kullanıcıların indirimine sunulacağını biliyoruz.

Güncellemeleri Kontrol Edin

Android işletim sistemi sürüm yükseltmeleri ile alakalı olarak oluşturmuş olduğumuz her yazıda hatırlattığımız gibi sizin cihazınıza Samsung Note 8 Android Pie 9.0 güncellemesinin indirmeye açık olup olmadığından emin olmak için ayarlar, güncelleştirmeler, güncelleştirmeleri kontrol et yolunu takip etmeniz yeterli olacaktır. Harici bir kaynağa ihtiyaç duymadan bu şekilde cihaz güncelleştirmelerini takip edebilirsiniz.

Reklam

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu