Samsung

Galaxy S6 Edge+ için Marshmallow Güncellemesi Geldi!

Reklam

Türkiye için Samsung Galaxy S6 Edge+ Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı.

Galaxy S6 Edge+ Için Marshmallow Güncellemesi Geldi!

Bildiğiniz üzere Android’ in son sürümü olan Android N yani 7.0 sürümü geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Fakat yüksek özellikli telefonlardan bazıları halen Android 6.0 Marshmallow güncellemesini almış değil.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge için Avrupa’ da Marshmallow güncellemesi yayınlandı ancak henüz Türkiye’ ye gelmedi, yakın bir zamanda gelmesi bekleniyor. Ancak Samsung firması Galaxy S6 Edge+ için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı.

Galaxy S6 Edge+ Için Marshmallow Güncellemesi Geldi!

Peki bu güncelleme Galaxy S6 Edge+’ a ne gibi yenilikler getirdi. Yayınlanan bu güncelleme sonrası TouchWiz arayüzüne eklenen animasyon ve efektler arayüzü modern bir görünüme sahip olurken, iyileşmelerin olacağı diğer tarafta kamera olacak. Yapılacak güncelleme ile fotoğraf çekme seçeneklerine RAW formatı geliyor.

Reklam

Pro modunda deklanşör hızının ayarlanması, yenilenen güç tuşu menüsü, kilit ekran uygulama kısayollarını özelleştirme seçeneği, hızlı ayarlar paneli için yeni renk seçeneği, hızlı şarjı etkinleştirmek ya da devre dışı bırakmak için yeni bir seçenek ve klasör içerisinden doğrudan klasöre uygulama ekleme özellikleri bulunuyor. Bu yenilikler kullanıcıları sevindireceğe benziyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu