Samsung

Galaxy S6 ve Galaxy S Edge hakkında yeni bilgiler

Reklam

Samsung firmasının 1 Mart tarihinde tanıtmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S Edge ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Tanıtılacakları tarihe kadar da bu tip bilgilerin gelmesi anlaşılan devam edecek. Her zaman olduğu gibi yeni tanıtılacak Samsung akıllı telefonların yeni bilgileri bir kez daha SamMobile cephesinden geldi. SamMobile internet sitesi bildiğiniz üzere firmanın çıkaracağı ürünler hakkında önceden doğru bilgiler vermekte, bu yüzden bizde bu haberin önemli olduğunu düşünüyoruz.

SamMobile sitesinin Samsung kaynaklarından edindiği bilgilere göre Galaxy S Edge’ deki kavis oranı Galaxy Note Edge’ e göre daha az olacak. Galaxy Note Edge’ e göre daha küçük olan boyutu, her iki kenarın kavisli ekrandan oluşması ve buna bağlı olarak yerleştirilecek ses-güç butonları nedenleriyle kavis oranını %30 ile %50 oranında daha azaltacağı düşünülüyor.

Galaxy S7: Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Galaxy S7: Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Yeni telefonların tasarımları ile ilgili gelen bilgiler bununla sınırlı değil. Samsung Galaxy S6 ve S Edge’ de yer alan kameraları telefonla aynı renkte olacak. Bu da cihazların her iki yüzünde aynı kaplamanın yer alacağını gösteriyor. Samsung Galaxy S6′ nın tamamı metalden oluşan bir tasarım ile karşımıza çıkacak.

Daha önceki haberlerimizde verdiğimiz gibi Samsung firmasının geride bıraktığımız yılda gelirleri ciddi manada azalma meydana geldi. Düşen gelirleri ile mücadele eden Samsung yeni ürünlerinde tüketicilerin yenilik isteklerine uygun fikirler üretiyor. Bunun da ilk adımları olarak Galaxy S6 ve Galaxy S Edge ile atmaya başladı.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu