Samsung

Galaxy S7 Edge, Yılın Akıllı Telefonu Olabilir mi?

Reklam

Akıllı telefonlar arasında en keskin özellikleri ile öne çıkmayı başaran Samsung Galaxy S7 Edge, yılın telefonu olabilir.

Tasarımsal olarak ortaya koyduğu harika detayların yanı sıra, uzun pil ömrü, muhteşem ötesi kamera kalitesi ve su geçirmez özellikleri ile, herkesin sahip olmak isteyeceği türden bir telefon.

S7 Edge, Yılın Akıllı Telefonu Olabilir Mi?

Galaxy S7 Edge konu başlıkları:

TASARIM: S6 Edge benzeri bir tasarıma sahip olsa da, S7 Edge’de belirgin iyileştirilmeler yapıldığını görüyoruz. İlk bakışta gözünüze küçük gibi gelen ekran, aslında İphone 6S Plus ile aynı boyda bir ekrana sahip. Bunun yanı sıra ekranın bu şekilde dizayn edilmesi, cihaza gerçekten çok farklı bir hava katmış durumda.  Bunun dışında kamera kısmında da olumlu bir tasarımsal değişikliğe gidilmiş. Arka kameradaki yüksekliğin giderilmiş olması, Galaxy S7 Edge’nin daha şık bir görüntüye sahip olmasına neden olmuş.

EKRAN: Her zamanki gibi Super Amoled ekrana yer veren Samsung S7,  2560×1440 ekran çözünürlüğüne sahip bir cihaz olarak, tam not alıyor. Ekran için söylenecek fazla bir söz. Tek kelime ile harika demek, ekran kalitesini anlatmam için yeterli olacaktır.

SU GEÇİRMEZ ÖZELLİK: Daha önceki sürümlerden S5 ile gelen suya dayanıklılık özelliğine S6 serisinde ara verilmişti. Ancak Samsung, S7 Edge ile su geçirmez özelliğini bir tık daha öteye taşımış durumda. IP 68 suya dayanıklılık özelliğine sahip olan S7 Edge, aynı özelliklerle toz geçirmez özelliğe de sahip bulunuyor. 1.5 metre derinliğindeki suyun içerisinde 30 dakika kadar dayanabilen cihaz, her ne kadar suya dayanıklı olsa da fazla suya maruz bırakılmamalıdır.

Reklam

S7 Edge, Yılın Akıllı Telefonu Olabilir Mi?

KAMERA: Teknoloji severlerin en çok merak ettikleri özelliklerin başında ise, S7 Edge’nin kamerası geliyor. Kamerayı 16 MP’den 12 MP’e düşüren Samsung, 1.7 diyafram ve optik görüntü sabitleyici sayesinde oldukça güzel sonuçların ortaya çıkmasına da olanak tanımış durumda.

Cihazın kamerasını düşük hızlarda kullanımda ise, yine memnun edici sonuçlarla karşılaştık.

Özellik ve performans bakımından şuan piyasada yer alan telefonların en iyisi, Galaxy S7 Edge olarak gözüküyor. Ancak Apple’nin 2016 sonlarına doğru tanıtmayı planladığı telefonun S7 Edge’yi tahtından indirip indiremeyeceği bilinmiyor.

Samsung Galaxy S7 Edge, Teknik Özellikleri

  • 32 GB Dahili hafızası, 128 GB’a kadar yükseltilebiliyor.
  • 5.5 inç Quad HD sAmoled ekran,
  • 12 MP Dual Pizel arka, 5 MP ön kamera,
  • 4 GB Ram,
  • 8 çekirdekli 64 Bit Exynos 8890 işlemci,
  • 4G LTE özellikleri, cihazın öne çıkan teknik özellikleridir.
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu