AndroTablet

Galaxy Tab S3 ailesinin özellikleri sızdı

Reklam

Samsung hız kesmeden birbiri ardına cihazları ile gündem oluşturmaya devam ediyor. Daha önce kesinleşen Tab S3 serisi tabletleri 21 Şubat tarihinde başlayacak MWC 2016 etkinliğinde görebiliriz.

Ocak ayı sonunda Hindistan’ın ithalat ve ihracat veritabanı Zauba’da görüntülenen Galaxy Tab S3 tablet ailesinin bu defa teknik özellikleri ortaya çıktı. Samsung, MWC etkinliğinde düzenleyeceği toplantı ile birlikte Galaxy Tab S3 tabletlerin de duyurusunu gerçekleştirebilir.
SM-T819 model numarası Galax Tab S3’ün 9.7 inçlik modelini temsil edecek. Tabletin ekran çözünürlüğü bir kez daha 2048x1536p çözünürlüğünde Super AMOLED panelden oluşacak. SM-T719 model numarasına sahip 8 inçlik modelde de benzer ekran çözünürlüğünü göreceğiz.

Galaxy Tab S3

Galaxy Tab S3 tabletlerin işlemci biriminde Qualcomm Snapdrgon 652 yongasetini göreceğiz. 28nm üretim sürecine sahip işlemci dört adet Cortex-A72 ve dört adet Cortex-A53 çekirdeklerden oluşuyor. Adreno 510 GPU’nun eşlik ettiği  işlemci daha önce Galaxy A9 modelinde kullanıldı.
Her iki tablette ayrıca 3GB RAM, 32GB dahili depolama, microSD kart desteği, 8MP arka kamera, 2MP ön kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi yer alacak.

Galaxy Tab S3

 

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu