Teknoloji Haberleri

Google Chrome 43 güncelleme

Reklam

Google Chrome 43. güncellemesini yayınlayarak önemli eksiklikleri giderdi. Google’ un sahip olduğu Chrome tarayıcısı dün yayınladığı yeni bir güncelleme ile kullanıcı tarafında problem yaratabilecek tam 37 güvenlik açığını kapattı.

Dünyaca ünlü teknoloji devine ait Chrome tarayıcısı bu güncelleme sayesinde daha güvenilir oldu.

Chrome, firmanın desteği ile yeni iyileştirme güncellemeleri almaya devam ediyor. Chrome yayınlandığı günden beri hizmetlerini, kullanıcı tarafından gelen öneri ve şikayetlere göre revize ederek iyileştirme çabasında. Google,  bu kez de güvenlik açıklarını kapayarak Chrome kullanıcılarına rahat bir nefes aldırdı.

Chrome’ un 43 ncü sürümü sadece güvenlik açıklarını kapatmakla ilgili değil, bir de yenilik geldi. WebMIDI özelliği ile, artık MIDI klavyeleri veya editör cihazları direkt olarak ses kartından Chrome’a bağlanabilecek. Yani artık SoundCloud gibi platformlarda MIDI klavyesi bağlayabilmek için Mikser cihazına ihtiyaç duymayacaksınız.

Eğer sizde tarayıcı olarak Chrome’ u tercih ediyorsanız güncellemeyi yapmanızı öneriyoruz. Chrome tarayıcısını açtıktan sonra üst tarafta sağ köşede buluna 3 yatay çizgiye tıklayın ve ardından Google Chrome Hakkında kısmına giderek güncellemenin gerçekleşmesini bekleyin. Tekrar başlattığınızda tarayıcıyı Chrome en son sürüme kavuşmuş olacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu