Teknoloji Haberleri

Google’ın Kamera Uygulaması Yenilendi!

Reklam

Teknoloji devi Google’ın Kamera uygulamasının yeni sürümüne gelen özellikler sayesinde artık video çekerken bile fotoğraf görüntüsü alabileceğiz. Google Kamera uygulaması sadece bu özelliği barındırmıyor. Belli başlı Android kamera uygulamalarının sahip olduğu özelliklerin yanı sıra, Google’ın Kamera tabii ki de Google’ın resmi uygulaması olduğu için kullanımı daha kolay ve kullanıcı ara yüzü daha rahat. Hatta ön ve arka kameralar arasında yapacağınız geçişler için yeni semboller bile kullanılıyor.

Bunların yanı sıra, video çekerken Slo-Mo tuşuna basarak görüntüyü ağır çekimde de kaydedebiliyorsunuz. Yine Slo-Mo (yavaş çekim) video çekerken ekrana gelen küçük buton ile de videonun hızı arasında geçişler yapabiliyorsunuz.

Google'In Kamera Uygulaması Yenilendi!

Google Kamera uygulamasının otomatik odaklama özelliğinin de daha pürüzsüz olduğu da açıklanan detaylar arasında yer alıyor.

Google Kamera’nın daha önce de birkaç sürümü vardı. Bu sürümler hala indirilebilir durumda fakat daha yeni ve daha güncel bir kamera uygulaması istiyorsanız, Google Kamera’yı deneyebilirsiniz. Eğer daha önceden Android Beta programına girdiyseniz, zaten bu uygulamanın bildirimini alacaksınız. Şu an için kamera uygulamasını henüz markette bulmanız pek mümkün değil.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu