Htc

HTC 10 Oldukça İddialı Geliyor!

Reklam

Uzakdoğulu akıllı telefon üreticisi HTC firması, çok yakın bir zamanda yeni amiral gemisini duyurmaya hazırlanıyor. HTC 10 veya HTC One 10 olarak adlandırılacak olan yeni amiral gemisinin kamera özelliğine atıfta bulunan merak uyandıran bir paylaşım Twitter üzerinden paylaşıldı.

19 Nisan’ da duyurulması beklenen HTC 10 akıllı telefonun bazı teknik özellikleri hakkında bilgiler sızmaya devam ediyor. Yeni telefonun kamera özellikleriyle ilgili bazı iddialar var fakat bunlar HTC tarafından açıklanmış, resmileşmiş özellikler değil. Şu ana kadar basına yansıyan veya sızıntı iddialara göre HTC 10 kamerası 12 MP çözünürlüğe sahip olacak.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile başlayan 12 MP kamera çözünürlüğü akımına daha sonra Samsung da Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile katıldı. Dolayısıyla HTC 10 modelinde de 12 MP kamera bekleniyor. Fakat bu modelde bir detay var.

Htc 10 Oldukça İddialı Geliyor!

İlginç olan telefonun ön kamerasının da 12 MP olması bekleniyor. Ayrıca, HTC yeni amiral gemisi ile ilgili heyecanı daha da yükseltmek için sosyal medya ağı Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu. Firmanın resmi Twitter hesabı olan “@HTC” isimli hesap üzerinden paylaşılan bir görselde, iki adet kamera sensörü ile “powerof10” etiketi görülüyor.

Bu kadarıyla kalmayan HTC, yeni akıllı telefonun kamerası için “Dünyada ilk, dünya standartlarında önde ve arkada” şeklinde bir slogan ile paylaşmış durumda. Önümüzdeki günlerde duyurulması planlanan HTC 10 modelinin kamerası hakkındaki detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu