Htc

HTC; Lollipop 5.0 Ne Zaman, Hangi Telefonla Gelecek

Reklam

Google firmasının geçen sene duyurduğu son güncellemesi Android 5.0 Lollipop, 2015  yılıyla birlikte mobil cihazlar yayılmaya başlamıştı. Bununla birlikte HTC, güncellemeyi öncelikli olarak HTC One M8 ile HTC One M7’de kullanacağını duyurmuştu. Bu cihazlara bu güncellemelerin testleri sürerken en son geçen günlerde HTC One m8’in Android 5.0’lı görselleri ortaya çıkmıştı.

Bugünlerdeyse Vietnam’ın HTCViet sitesinde HTC’nin bu güncelleme hakkındaki yol haritası internete sızdırıldı. İnternete sızdırılan bilgilere göre HTC, bu sene bir sürü cihazda Android 5.0 Lollipop güncellemesini kullanmayı planlıyor.

Doğrusu HTC One ile One M7’ye yakın tarihlerde ya da internete sızan tabloya göre senenin ilk çeyreğinde bu güncellemenin paylaşılacağını biliyorduk. Yanı sıra HTC, senenin ikinci çeyreğinde de HTC One (E8), Desire Eye, (M8) Eye ve Butterfly 2’de de bu güncellemeyi kullanacak.Diğer yönden firma yılın üçüncü çeyreğinde One Max, çift SIM’li HTC One, Desire 816, Desire 820u, One Mini 2, One (E8) ve One (M8) Eye markalarının Çin sürümleri için Lollipop güncellemesini paylaşmaya başlayacak. Senenin son çeyreğinde ise, HTC One M8 Mini, Desire 610, Desire 820s, Desire 510 ve HTC One Mini için bu güncellemeyi paylaşacak.

Lollipop 5.0 Ne Zaman, Hangi Telefonla Gelecek

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu