Htc

HTC One A9 Android Nougat güncellemesi almaya başlıyor!

Reklam

Uzakdoğunun teknoloji devi ve ülkemizde de beğeniyle takip edilen HTC firması son 2 yıldır pazar payının düşmesi ile gündemde. Çoğu Android meraklıların gözünde Htc markasının ayrı bir yeri olduğunu düşünüyoruz. Htc şirketinin akıllı telefonlarında kullandığı kendi arayüzü Sense ve çıkarttığı telefonlardaki malzeme kalitesi bakımından diğer telefon üreticilerinden ayrıldığını söyleyebiliriz. Peki HTC düşüşe geçen bu durumu nasıl düzeltebilir? Buna vereceğimiz cevap tabii ki kullanıcılarını memnun etmek diyebiliriz. Firma zaten kendi için bu durumunu değerlendiriyordur.

2015 yılında akıllı telefon piyasasına sürdüğü HTC One A9 yapılan açıklama ile Android Nougat güncellemesine Avrupa’dan başlayarak sunması düşüşe geçen ivmeyi elbette tam anlamıyla yukarıya çekmez ama bunun başlangıç olduğunu düşünüyoruz. 2015 yılında çıkarttığı bir telefonu yeni Android versiyonlarına güncellemeye başarabilmek diğer üreticilerden bir nebze ayrılmasını en azından telefonun arkasında durabilen global marka HTC imajını kullanıcılara vermek, aşılamak iyi bir adımdır diye düşünüyoruz.

HTC One A9 Android Nougat Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Uzakdoğulu teknoloji üreticisi HTC güncellemeye Avrupa’dan başladı ve Türkiye’ de bu güncelleme OTA yoluyla kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Kısa süre içinde ülkemiz kullanıcılarının da bu güncellemeye kavuşacağını düşünüyoruz. HTC bu ve buna benzer güncellemeler ile kullanıcılarına ben buradayım mesajı vermeye devam etmeli.

Htc One A9 Android Nougat Güncellemesi Almaya Başlıyor!
Htc One A9 Android Nougat
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu