Htc

HTC One M9 Snapdragon ile Karşınızda

Reklam

HTC yeni ürünü olan One M9’un tanıtım videolarını internet sitelerinde paylaşmış durumdadır. Dış görünüş olarak alıcılarına farklı renk seçenekleri sunan HTC One M9’un donanımsal ve yazılımsal özellikleri de oldukça kaliteli durmaktadır. Renk seçenekleri olarak sevenlerine silver ve gray renk olanaklarını sunmaktadır. Alıcı kesim tek bir renk seçeneği ile sınırlandırılmamıştır. Bu durum tüketici tarafından fazlaca tercih edilen bir özelliktir. Cihazın genel anlamda özelliklerinden bahsetmek gerekirse, telefonda Android işletim sistemi kullanılmaktadır.

20 megapiksel ön kamerası ve 4 megapiksel arka kamerası bulunmaktadır. 20 megapikselli arka kamerasında özel kare piksel tasarımı göze çarpmaktadır. Üretici kesimin bu şekilde bir kamerayı tercih etmelerinin nedeni düşük güç tüketimini sağlamasıdır.

Aynı zamanda kare piksel tasarımı fotoğrafların kalitesini de oldukça arttıracak gibi gözükmektedir. HTC One M9’un arka kamerasındaki aydınlatma sensörü Toshiba tarafından üretilmiştir. HTC One M9’UN Full HD ekran özelliğide telefon takipçileri tarafından beğenilen özellikler arasında yer almaktadır.

Telefonda 8 çekirdekli ve 1,9 GHz hızında Snapdragon 810 işlemciye rastlanılmaktadır. Mart ayında yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi 2015’de birbirinden şık ve kaliteli birçok telefon sevenlerine boy gösterecektir. HTC One M9’unda bu kongrede yer alacağını belirten kaynaklar bulunmaktadır.

Telefon severler internet üzerinden gördükleri fotoğraf ve videolar ile yetinmezler ise ürünün kalitesini görmek adına bu tarz kongreleri ziyaret edebilirler.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu