Htc

HTC’nin Yeni Modeli Desire 830 Tanıtıldı

Reklam

HTC 10 modeliyle üst segment için iddialı bir telefon üreten HTC, bu defa orta seviye için yeni bir telefona imza attı. Geçtiğimiz günlerde ilk görüntüleriyle karşılaştığımız HTC’nin Desire 830 resmen tanıtıldı. HTC Desire 830 ile ilgili detaylar netlik kazanırken yeni özellikleriyle telefon oldukça dikkat çekici.

Telefonun Özellikleri

Farklı renk seçenekleriyle tasarıma önem verdiğini gösteren Desire 830’un işlemci biriminde sekiz çekirdekli X10 yongaseti bulunuyor. One M serisinden tanıdığımız ön BoomSound stereo hoparlörler telefonun tasarımında kilit rol oynuyor.

32GB arttırılabilir dahili depolama hafızası, 3GB RAM özellikleriyle orta seviye telefonlar için rekabetçi özellikleri olan Desire 830’un pil kapasitesi ise 2.800 mAh büyüklüğünde.

Htc’nin Yeni Modeli Desire 830 Tanıtıldı
Htc’nin Yeni Modeli Desire 830 Tanıtıldı

Android 6.0 Marshmallow işletim sitemi tabanlı Sense 7.0 arayüzüyle gelen, optik görüntü sabitleyici özelliğine sahip 13MP çözünürlüğünde arka kamerası bulunan telefonun ön yüzünde Ultrapiksel teknolojisi bulunan 4MP’lik bir ön kamera yer alıyor.

150 gram ağırlığında, 7.79mm kalınlığında plastik kasası olan telefon, 5.5 inç boyutlarında Full HD çözünürlüğünde LCD ekranıyla geliyor.

Reklam

Fiyatı ve Çıkış Tarihi

HTC’nin orta segment için ürettiği yeni telefonu, 6 Mayıs’ tan itibaren satışa sunulacak. Cihaz ilk olarak Tayvan’da 310 $ fiyatıyla satışa çıkacak. Cihazın Avrupa’daki ve ülkemizdeki fiyatının Tayvan’dan farklı olacağını şimdiden belirtelim.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu