Huawei

Huawei Android 9.0 Pie İçin Hızlı Davrandı!

Reklam

Huawei, Android 9.0 Pie yüklü telefonlar listesine katılmak için hazırlıklara çok erken başladı. Huawei Android 9 Pie İçin Hızlı Davrandı! Bu hazırlıkların başlaması beraberinde hangi Huawei telefonlarda Android 9.0 Pie olacak sorusunu cevaplandırdık. İşte detaylar…

Google tarafından sunulan Android 9.0 Pie güncellemesine hazırlanan telefonlar kervanına Huawei’de katıldı. Huawei yaklaşık olarak 9 farklı telefon modelinde Android 9.0 güncellemesini deniyor.

Bu modellerden en azından birkaç tanesinin kesin olarak 9.0 Pie güncellemesine sahip olmayı başaracağını düşünüyoruz.

Huawei yalnızca dış kaynaklı değil aynı zamanda ülkemizde de bu denemeleri sürdürüyor. Bu faaliyetlere devam eden eden Huawei, yalnızca test kullanıcılarını hedef alarak Android Pie sürümünü denemeye başladı.

Hangi Huawei Android 9 Pie güncellemesi alacak?

Huawei firması tarafından Android 9.0 Pie denemesinin yapıldığı modeller; Honor 10, Honor V10, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Porsche Design, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate RS Porsche Design olarak kesinlik kazandı.

Ne zaman güncelleme gelecek?

Yukarıda adını verdiğimiz telefonlarda deneme süreci devam ederken, Huawei’nin Eylül ayı sona ermeden; Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei P20 Lite, Mate 10, Mate 10 Pro ve Mate 10 Lite akıllı telefon modellerinde 9.0 Pie güncellemesini indirmeye sunması bekleniyor.

Reklam

Huawei tarafının en çok dikkat çeken özelliklerinden biriyse, kullanıcı memnuniyetini sağlamak adına güncellemelerin olabildi kadar erken sunulması.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu