HuaweiXiaomi

Huawei ve Xiaomi en iyi kamera konusunda tartıştı

Reklam

Huawei ve Xiaomi en iyi kamera konusunda tartıştı. Huawei ve Xiaomi arasındaki atışma devam ediyor. İki Çinli teknoloji devi arasındaki kamera performansı tartışmaları devam ediyor.

Huawei ve Xiaomi en iyi kamera konusunda tartıştı

Mi Mix 3 modelinin lansmanı sırasında Xiaomi CEO’sunun kamera konusunda Huawei P20 Pro’yu geride bıraktıklarını söylemesinin üzerine kavganın ilk kıvılcımı ateşlenmişti.

Huawei P20 Pro’un DXOMark sıralamasındaki en iyi fotoğraf makinesi niteliğine sahip olduğunu biliyoruz. Mi Mix 3 DXOMark sonucu lansmanı ile aynı sırada çıktı ve hala P20 Pro’nun altında olduğunu görüyoruz.

Bu durum, Xiaomi CEO’sunun Mi Mix 3’ün daha iyi kamerası olduğunu iddia etmesini engelleyemedi. Tabi ki Huawei bu iddiayı çok geçmeden cevapladı ve Tüketici İş Grubu şefi Richard Yu’dan cevap geldi. Yu: “Hiçbir akıllı telefon modeli, Huawei P20 Pro’yu kısa bir zaman zarfında geçemez. Bunu sadece biz yapabiliriz” dedi.

Bu gelişmeler sert bir fırtınanın habercisi gibi görülebilir ama Çin’in telefon üreticileri arasındaki rekabetin altını çizdiğini ve Çin pazarı için yapıcı olduğunu söyleyelim. Huawei, Çin piyasasında istikrarlı yürüyüşünü sürdürürken Xiaomi dördüncü sırada yer alıyor.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu