Nasıl Yapılır?

iCloud Şifremi Unuttum Nasıl Açabilirim?

Reklam

Apple marka bir cihaz kullanacak iseniz Apple, sizden bir icloud hesabı isteyecektir ve App Store’den bir şey indirmek ya da İcloud’da yeni bir cihazda oturum açmak istediğiniz de bu işlemleri yapabilmek için Apple kimliğiniz yani ID ile şifreniz gerekecektir. Şifrenizi unuttunuz ve nasıl alacağınızı bilmiyor musunuz? O halde bu içeriğimiz size yol gösterecektir…

Apple ya da İcloud şifreniz ile e-posta adresinizi girerek ya da güvenlik sorularına doğru cevap vererek sıfırlayabilirsiniz. appleid.apple.com adresine giderek sayfanın altındaki Apple Kimliğinizi ya da parolanızı unuttunuz’u tıklayınız.

Açılan sayfada Apple kimliğinizi yani icloud e posta adresinizi girerek devam et’i tıklayınız.

E-Posta ile Şifre Sıfırlama

E-posta ile parola sıfırlayarak icloud şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz. İlk karşılaştığınız sayfada Apple kimliğinizi doğru bir şekilde yazmanız gerekir.

Adresinizi girdikten sonra, devam et butonuna dokunarak bir sonraki adıma geçebilirsiniz. Kimliğinizi bilmiyorsanız, Apple kimliğinizi arama kısmına tıklayabilirsiniz. Bu sayfada ise adınızı ve soyadınızı ilgili yerlere yazarak arama yapabilirsiniz.

E-Posta Ile Icloud Şifre Yenileme

Bunun için ise kullandığınız tarayıcıyı da inceleyebilirsiniz. Daha önceden giriş yaptıysanız tüm bilgileriniz mutlaka kaydolmuştur ve bu sayede daha hızlı bir şekilde Apple kimliğinize ulaşabilirsiniz.

Reklam

iCloud Şifre Yenileme İşlemi Nasıl Yapılır?

  1. Adresine gidin. (www.icloud.com)
  2. Karşınıza gelen pencerede ‘şifremi unuttum’ tıklayın.
  3. iCloud hesabınızın mailini yazın.

Güvenlik Sorusu ile Şifre Sıfırlama

E-posta adresiniz dışında bir diğer seçenek ise önceden belirlediğiniz güvenlik sorusunu yanıtlayarak icloud hesabınıza erişmektir. Bu sayede parolanızı sıfırlayıp yenileme şansınız olacaktır. Açtığınız sayfada güvenlik sorularını cevapla seçeneğine tıklayınız ve daha sonra devam edebilmek için doğum tarihinizi onaylayınız.

Doğum tarihinizi yazmanızın ardından güvenlik sorusu ile cevabını yazmanız gerekiyor. Bilgileri doğru bir şekilde ekledi iseniz hesabınıza erişim sağlayabilmeniz için yeni bir parola belirlemeniz istenecektir.

Bu adımların ardından icloud şifrenize erişebileceksiniz.

iCloud şifrenizi unuttunuz ve nasıl geri alınacağı hakkında bir bilginiz yoksa aşağıdaki yorum kısmından yaşadığınız problemi bize bildirin. Ayrıca iPhone zil sesi çalışmıyor problemi yaşıyorsanız linke tıklayın. Size en kısa zamanda probleminizin çözümü ile ilgili geri dönüş yapılacağız. Bilgi paylaşınca güzeldir…

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu