AndroidUygulama

Infinite Flight Oyunu Google Play Store’da Ücretsiz Oldu

Reklam

Yıl başına kısa süre kala, oyunculara yeni fırsatlar sunulmaya devam ediliyor. Son zamanlarda özellikle Steam’de ücretsiz oyunlarla karşılaşmaya alışmışken, bu kez iyi haber Google Play Store‘dan geldi. Infinite Flight oyunu Google Play Store’da ücretsiz oldu.

Infinite Flight oyunu kısa süreliğine Google Play Store’da ücretsiz oldu. Akıllı telefonlar için yaratılmış en kaliteli uçuş simülasyonlarından kabul edilen oyun, 36.000’i aşkın kullanıcı tarafından 5 yıldızlık puanla ödüllendirilirken Google Play’de 5 üzerinden 4.3 yıldız almayı başardı.

23 TL fiyatla Google Play Store’daki yerini alan oyun çok kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirildi ve gece saatlerinde tekrar ücretli hale gelecek.

Infinite Flight Nedir?

Simülasyon oyunlarına ve uçaklara ilgi duyan kullanıcılara hitap eden oyun, keşfedilmeyi bekleyen manzaraları ve çeşitli uçakları ile birlikte yeni oyuncularını bekliyor. Hava şartları, ağırlık durumu, uçuş günü ve saati gibi detayları barındıran simülasyon oyunu akıllı telefonlar için gayet keyifli ve yeterince detaylı bir uçuş deneyimi sunuyor. Oyun şu an ücretsiz olarak Play Store’da yer alsa da diğer pilotlarla beraber uçuş yapabilmek için ek ücret ödemek gerektiğini ekleyelim.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu