Sosyal Medya

Instagram Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır? Instagram Cam Sohbet

Reklam

Instagram görüntülü konuşma, bu uygulamaya katılan yeni özelliklerden bir tanesi. Uygulamada işlevselliği artıracağını düşündüğümüz “Instagram görüntülü sohbet” özelliğiyle birlikte kullanıcılar birebir etkileşime girebilecek. Peki, Instagram görüntülü konuşma özelliği nasıl kullanılır? Instagram’da nasıl görüntülü sohbet edilir? İşte tüm detaylar…

Daha öncesinde Instagram üzerinde canlı yayın yapmak mümkündü. Böylece her kullanıcı başkalarının yayınlarını izleyebildiği gibi, kendileri de canlı yayın yapabiliyordu. Ancak bu özellik Instagram kullanıcıları için yeterli kalmadı ve birebir görüntülü konuşma özelliğinin getirilmesine dair çeşitli taleplerde bulunuldu.

Bu talepleri dikkate alan Instagram yaptığı bir açıklamada instagram’a görüntülü konuşma özelliğini getireceklerini bildirdi. Böylece instagram üzerinden etkileşim daha da çeşitlilik kazanmış olacak ve kullanıcılar karşılarındakilerle görüntülü olarak sohbet edebilecek.

Instagram Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

Instagram görüntülü sohbet özelliği aktif hale getirildikten sonra kullanıcılar arkadaşlarıyla direkt olarak görüşebilecek. Bu görüşmelerin birebir olduğu gibi aynı zamanda grup halinde de yapılması planlanıyor. Instagram görüntülü konuşma özelliği aktif hale geldiğinde tüm detayları sunmaya devam edeceğiz.

Fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, video sohbet özelliğini de platformuna eklerse tam donanımlı bir iletişim servisine dönüşebilir. WABetaInfo, test edilen özelliğin şu anda geliştirilme aşamasında olduğunu belirtiyor. Paylaşılan ekran görüntüsünde sohbet kısmında kamera ikonu görülüyor ki bu ikon iki tarafında konuşmayı kabul ettiği sohbetlerde yer alıyor.

Reklam

Instagram görüntülü konuşma güncellemesinin gerekli olduğunu düşünüyor musunuz?

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu