Sosyal Medya

Instagram Şifremi Unuttum, Şifresi Nasıl Yenilenir?

Reklam

Instagram şifresini unuttum diyenlerin sayısı arttığı bugünlerde instagram şifresi nasıl yenilenir bu yazımızda sizler için açıkladık. İnstagram hesabını kurtarmak için aşağıda yer alan adımları sırasıyla takip etmeniz hesabınıza tekrar giriş yapabilmeniz açısından yeterli olacaktır.

İnstagram kullanımı her geçen gün artmaya devam ederken bunun beraberinde ilgili sosyal medya ağıyla ilgili yaşanan sorun yüzdesinde de belirgin bir artış görülmekte. Bu sorunlar içerisinde en can sıkıcı olan ise instagram şifremi unuttum diyenler olarak karşımıza çıkıyor.

Çünkü diğer sorunlar bunun yanında biraz basit kalmakta ve bir şekilde çözülebilmekte olduğundan Instagram şifresini kurtarma adımları insanı biraz zorlayabiliyor. Bu yüzden Instagram kullanırken yaşanabilecek her türlü aksilik için hesabı sağlama almak gerekiyor.

İnstagram Hesabını Güvene Alma Yolları Nelerdir?

Instagram şifresini kurtarmak için bir takım önlemler alındığında şifreyi unutmak büyük sorun teşkil etmez. Öncelikli olarak kayıt olurken kullandığımız; şifreyi, mail adresini ve telefon numarasını güvenli bulduğumuz bir yere yazmamız gerekir.

Reklam
Instagram
Instagram

Sosyal medya hesaplarımızı korumanın en önemli adımlarından bir tanesi de e-posta adreslerimizi gizli tutmaktır. Çünkü size gönderilecek bir e-posta kötü niyetli kullanıcıların hesabınıza erişim sağlamasına yol açabilir. İlave olarak mail adresinize giriş için 2 adımlı doğrulama özelliğini aktif hale getirmenizi de önermekteyiz. Böylece telefonunuza SMS kodu gelmeden şifreyi biliyor olsalar dahi maile giriş yapamazlar.

Göz Atın:  İnstagram Profilime Kim Bakmış?

Tüm bu önlemleri aldıktan sonra Instagram hesabı şifresini unutmakta hiçbir sakınca yok. Instagram sayfasına buradan girdikten sonra “şifreyi unuttum” bağlantısına tıklamanız yeterli olacaktır. Bu işlemi bilgisayardan yada telefonunuzdaki instagram uygulamasından yapabileceğinizi ek bilgi olarak verelim..

Sonrasında kullanıcı adınızı giriyor ve şifreyi yenile diyerek size gönderilecek e-postayı beklemeye başlıyorsunuz.

İlgili posta tarafınıza ulaştıktan sonra Instagram şifresi kurtarma linkine tıklayarak yeni parolanızı oluşturabilirsiniz. Şifrenizi kurtardıktan sonra eğer artık hesabınızı kullanmak istemiyorsanız instagram dondurma nasıl yapılır? başlıklı yazımızı da göz atabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu