Sosyal Medya

Instagram Videolara Sayaç Geliyor

Reklam

Sosyal paylaşım ağının en önemli uygulamalarından olan Instagram bir yeniliği ile daha karşımızda. Video paylaşımına verdiği destekten sonra bu videoların kaç kez paylaşıldığını gösteren bir sayaç ekleyecek olan Instagram kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor.
Artık dünyanın en büyük resim paylaşım alanlarından biri olan Instagram’ da her saniye binlerce yeni fotoğraf paylaşımı yapılıyor. Bir süre önce video paylaşımına da destek vermeye başlayan Instagram, arkasına Facebook gibi bir devi almasıyla da büyümeye devam ediyor.

Bu bağlamda yeni bir özelliğini kısa süre içerisinde kullanıma sunacak olan Instagram’a sayaç özelliği eklenecek. Bu sayacın görevi ise paylaştığınız videoların kaç kere izlendiğini göstermek olacak. Yani Snapchat’teki ve Facebook’taki durum gibi diyebiliriz.

Instagram Videolara Sayaç Geliyor

Yukarıdaki resimden de görebileceğiniz gibi kaç kere izlendiğini görebileceğiniz paylaşımlar özellikle video paylaşım konsepti üzeirne profillere sahip olan kullanıcıların işine yarayacaktır. Beğeni ve izlenme oranına göre nasıl videolar paylaşabileceklerini görecek olan kullanıcılar buna yönelik içerik hazırlama yapabilecekler.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu