Samsung

iPhone 6 mı, Galaxy S6 Edge mi?

Reklam

Tüketicilerin oylarına bakıldığında hangi telefon daha iyi?

Akıllı mobil cihaz üreticileri yeni cihazlarını satışa sundular. Kullanıcılar ise bu akıllı cihazlardan hangisini seçeneğine karar vermek için telefonların özellikleri konusunda ciddi araştırmalar ve telefonlar arasında kıyaslamalar yapılıyor.

Bu konuda son olarak bu günlerde Phonearena sitesi yeni akıllı telefon modellerinden Samsung’un Galaxy S6 Edge modeli ile uzun zamandır telefon piyasasında olan iPhone 6 arasında kıyaslama yapan bir anket düzenlendi. Yapılan ankette iki telefon ekran, tasarım, kullanıcı ara yüzü ve kamera olarak kıyaslandı. Anket sonuçlarına bakıldığında ise Samsung’un yeni modeli Galaxy S6 Edge, iPhone 6‘ya karşı oldukça büyük bir üstünlük sağladı. Genelde ise Galaxy S6 Edge 15.318 oy toplarken, iPhone6 ise yalnızca 4.988 oy alabildi.

Göz Atın:  Galaxy S6 Edge+ ile muhteşem fotoğraflar

Peki, sizin bu konudaki fikirleriniz ne, ekran, tasarım, kamera ve kullanıcı ara yüzü konularında bu akıllı cihaz modellerinden hangisi daha iyi?

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu