Mobil

LeEco 8GB RAM’li Telefon Üretecek!

Reklam

LeEco tarafından bu yıl Le Max 2, Le 2 ve Le 2 Pro akıllı telefon modelleri duyurulmuştu. Bu cihazlar üst seviye sistem özelliklerine sahip olmasına karşın uygun fiyatlara satılmalarıyla dikkat çekmişlerdi. (En pahalı fiyat aralıklarında satılan ise 6GB RAM özelliği taşıyan Le Max 2 isimli akıllı telefon modeliydi.)

PhoneArena kaynaklı yapılan bu habere göre LeEco tarafından, 2016’da Le Max 2 modelinin daha yeni ileri seviye bir versiyonu duyurulacak. Henüz duyurusu gerçekleşmemiş olan ve gücünü Snapdragon 821 işlemciden alacak bu telefonda 8GB ram bulunması bekleniyor.

Leeco 8Gb Ram’li Telefon Üretecek!

2016 yılı bizleri 6GB RAM özelliği taşıyan telefonlara alıştırmıştı. Henüz kendimizi 8GB RAM’i olan telefonlara tam anlamıyla hazır hissetmiyorken Çinli LeEco bu konuda bir girişim yaptı ve 8GB RAM gibi ileri seviye bir sistem özelliği taşıyacak olan yeni akıllı telefon modelini üretmeye hazırlanıyor. Geçmiş dönemlerde ZTE Nubia Z9 isimli akıllı telefon modelinin 8GB RAM özelliği taşıyacağı iddia edilmişti. Ancak bu gerçeğe dönüşmemişti.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir Yorum

  1. Bu çinli telefonlarda baya fazlalaştı ben bu leeco markasını ilk defa duyuyorum ben de mi sorun yoksa bu site nerden buluyorsun bu markalar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu