Lenovo

Lenovo Yoga Tab 3 Teknik Özellikleri

Reklam

Çin menşeili teknoloji firması Lenovo kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda yeni akıllı cihazlar üretmeye devam ediyor. Son olarak tabletleriyle adından söz ettirmeyi başaran Lenovo, teknik özellikleriyle göz kamaştıran uygun fiyatlı ürünleri piyasaya sürüyor.

Rakiplerinden farklı olarak ürünlerini yüksek fiyatlarla satışa çıkarmaması en önemli tercih nedeni olarak gösterilebilir. IFA 2015’te tanıtımı yapılan Lenovo Yoga Tab 3 8.0 modelini bir çok tablet kullanıcısı beklenmeye başladı. Sizler için Lenovo Yoga Tab 3 teknik özelliklerini derledik. İlk olarak Android ve Windows 8 işletim sistemleriyle uyumlu çalıştığını belirtelim.

Lenovo Yoga Tab 3 Teknik Özellikle

467 gram ağırlığa ve 7 mm kalınlığa sahip olan Yoga Tab 3 8’in kasası alüminyumdan üretilmiş. Hafif olması nedeniyle taşıma kolaylığı sağlaması ve ekranın farklı açılardan tutulduğu yöne dönüş sağlaması öne çıkan özellikleridir. Çoklu kullanım modları film izlerken ve oyun oynarken kullanıcıya farklı deneyimler sunmaktadır. Ağırlık merkezi değiştirilebilir yapıdadır.

Tasarımıyla da göz kamaştıran Lenovo Yoga Tab 3 8, Dolby Atmos® 3D surround ses sistemiyle önceki modellerden ayrılmaktadır. Çift hoparleri bulunmaktadır ve kamerası 180 derece döndürülme seçeneği sunar. Ayrıca, ürünle birlikte sunulan anypen sayesinde ekranı daha rahat kullanabilirsiniz. 20 saat pil ömrü bulunan tabletin wi-fi ağı geniş bir alanı kapsamaktadır. Lenovo Yoga Tab 3 8 ülkemizde 2016 Şubat’ın da yani bu ay piyasaya çıkarılacak.

Satış fiyatının ise 700 ile 950 TL fiyat aralığında değişmesi bekleniyor.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu