LG

LG Magna İçin Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi Sunuldu

Reklam

LG firması arkada bıraktığımız yıl içerisinde giriş seviyesi özelliklere sahip olan LG Magna akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Bu telefon piyasaya sürülmüştü ancak Android 6.0 Marshmallow güncellemesine sahip değildi.

Mobil Dünya Kongresi hemen öncesinde LG tarafından giriş ve orta seviye özelliklerde akıllı telefon modellerinin tanıtımı yapılmıştı. LG Magna’da söz konusu modeller arasında yer alıyordu. Hemen bu telefonun özelliklerinin üzerinden geçecek olursak; 1GB RAM, Qualcomm Snapdragon 410 işlemci, 8GB yerel depolama alanı olarak sıralayabiliriz.

Lg Magna İçin Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi Sunuldu

Giriş seviyesi özellikleri taşıyan bu telefon için sunulan 6.0 güncellemesi ilk olarak Yunanistan’da indirilmeye başlandı. En kısa süre içerisinde Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor.

Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi LG Magna’ya Neler Getirdi?

Bu güncelleme ile birlikte telefonda uygulama izinleri geliştirildi. Artık uygulamalar kullanıcı tarafından daha ayrıntılı olarak takip edilebilecek. Bu konudaki kısıtlamaların ortadan kaldırılması LG Magna’yı daha kullanışlı hale getirmiş durumda. Ayrıca Doze Modu özelliğinin devreye girmesiyle birlikte pil verimliliği arttı, aynı zamanda güvenliğe ilişkin önemli geliştirmeler sunuldu. Ayrıca kullanıcılar tarafından rapor edilmiş olan birçok sistem hatası da bu güncellemeyle birlikte tam anlamıyla ortadan kaldırıldı. Kullanıcıların bu güncellemeye sahip olmak adına OTA ile güncellemenin cihazlara sunulmasını beklemeleri gerekiyor.

Güncellemenin neden doğrudan yüklenemediğine gelecek olursak, bu güncellemeyi kurmak için ihtiyaç duyulan firmware dosyası şimdilik hazır değil. Bu dosya geliştiriciler tarafından tam anlamıyla hazır hale getirildiği zaman LG Magna akıllı telefon modeli için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi doğrudan indirilebilir hale gelecek.

Reklam

LG Magna kullanıcıları telefonlarına bu güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmek adına Ayarlar menüsüne girip, Yazılım Güncelleme menüsünü kontrol etmelidirler.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu