LG

LG Parmak İzi Okuyucuları Ekran Altında Olacak!

Reklam

Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir kesimi parmak izi okuyucularının parmağın erişmekte güçlük çektiği noktalarda bulunmasından dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirmekteydiler. LG ise bu duruma karşılık olarak parmak izi okuyucularını kullanıcıların şikayetini gidermek adına ekranın hemen altına yerleştirmeye hazırlanıyor.

iPhone 5s (Apple) ve Atrix (Motorola) akıllı telefon modelleri ile birlikte mobil kullanıcıların hayatına giren parmak izi güvenliği sistemi, bir süre sonra diğer akıllı cihaz üreticileri tarafından da tercih edildi ve günümüzde neredeyse bütün amiral gemilerinde yer alıyor.

Lg Parmak İzi Okuyucuları Ekran Altında Olacak!

Parmak izi okuyucuları güvenlik açısından mobil kullanıcılara büyük artılar sağlamakta. Ancak kullanıcılar bu okuyucuların telefonda bulunduğu konuma erişmekte güçlük çektikleri konusunda bazı şikayetleri olduğunu dile getirmekteydiler.

PARMAK İZİ OKUYUCULARI ARTIK EKRANIN ALTINDA OLACAK

İleri düzey LG yetkileri artık akıllı telefon sektöründe yeni adımlar atılması gerektiğini ve bu konuya ilişkin büyük çalışmalar sürdürdüklerini dile getirdiler. Bu konuda yaptıkları çalışmalardan bir tanesi de parmak izi okuyucuları başarıyla ekran camı altına gizlemeleri.

Reklam

Parmak izi okuyucusu ekranın hemen alt kısmında yer aldıktan sonra öncelikle toz ve su gibi etmenlere karşı korunma zorluğu ortadan kalkmış olacak. Çünkü parmak izi sensorunun bulunduğu konumda bu konuya ilişkin büyük açıklar bulunmaktaydı. Yani parmak izi okuyucularının ekran altında olması yalnızca kullanımı kolaylaştırmayacak aynı zamanda telefonun toza ve suya karşı mevcut dayanıklılığını da artırmış olacak.

LG HANGİ TELEFONLARDA PARMAK İZİ OKUYUCULARINI CAM ALTINA YERLEŞTİRECEK?

LG’nin hangi telefonlar üzerinde söz konusu çalışmayı uygulayacağı henüz kesin olarak bilinmiyor. Ancak zaman içerisinde gelen teyit edilmiş haberlere göre sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu