LG

LG’nin katlanabilir telefonu için tarih belli oldu

Reklam

LG’nin katlanabilir telefonu için tarih belli oldu. Geride bıraktığımız günlerde dünyanın ilk katlanabilir telefonu olan FlexPai ile tanışmıştık. 7.6 mm kalınlığındaki bu telefon deneme sürümü olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdiyse bu konuda çalışmalar yapan LG, teknoloji dünyasını katlanabilir bir telefon ile tanıştırmaya hazırlanıyor.

Bu konuda, Huawei ve Samsung gibi teknoloji devleriyle rekabet eden LG, gelecek aylarda devrim niteliğinde olan katlanabilir telefonunu teknoloji dünyasıyla tanıştırmayı planlıyor.

LG’nin devrim niteliğindeki telefonu CES 2019’da tanıtılacak

Teknoloji dünyasının en güvenilir kaynaklarından kabul edilen ve paylaşımlarıyla teknoloji basınına yön veren isimlerden biri olan Evan Blass, Twitter hesabından gündeme bomba gibi düşecek paylaşımlar yaptı.

Lg Katlanabilir Telefon Ces 2019’Da Tanıtılacak

 

Reklam

8 Ocak tarihinde başlayacak ve 11 Ocak tarihinde sona erecek olan CES 2019’da, LG teknolojik devrim niteliğinde olan katlanabilir cihazını bizlere tanıtacak.

Bu arada telefonun tanıtılacak olması, kısa sürede piyasaya sürüleceği anlamına gelmiyor. Teknoloji devleri arasında prestij olarak görünen bu teknolojiyi, kendisine kitle veya klasman yaratabilecek ölçüde fiyatlara sunmak ve fiyat tablosunu beklenen şekilde düzenlemek pek mümkün görünmüyor. Bu nedenle cihazların seri üretim şeklinde gelmesini beklemiyoruz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu