Android

Meizu X8 Türkiye Satış Fiyatı Ne Kadar?

Reklam

Meizu X8 Türkiye satış fiyatı ne kadar olduğu merak edilirken sonunda bu konu netliğe kavuştu ve Meizu X8’in Türkiye’de kaç paraya satılacağı ortaya çıktı. Meizu X8 Türkiye satış fiyatı ve özelliklerine ilişkin tüm detaylar bu yazımızda.

Meizu X8 genel özellikleri itibariyle orta segmente koyabileceğimiz bir telefon olsa da beklentilerin biraz üzerinde başarı yakalamıştı. Bu bakımdan ülkemizde de Meizu X8 fiyatı ne kadar merak ediliyordu. Sonunda bu konuya ilişkin net detaylar belli olmaya başladı.

Meizu X8 Sistem Özellikleri Neler?

Bu telefonu neden orta segmente koyduğumuza dair detayları ortaya çıkarmak adına Meizu X8 fiyatı açıklanmadan, sistem özelliklerine yer verelim. Cihaz Android 8.1 Oreo mobil işletim sistemiyle paketinden çıkacak. İşlemci olarak bünyesinde Snapdragon 710’u saklıyor. 2220 x 1080p Full HD çözünürlüğe sahip ekranının genişliğiyse 6,2 inç boyutunda. Kamera olarak önde 20MP arkadaysa 12MP + 5MP olmak üzere cihazın toplam 3 kameraı ve 3210 mAh gücünde bataryası var. 64GB yerel depolama alanı ve 4GB RAM desteği bulunan bu cihaz hızlı şarj özelliğini de destekliyor.

Meizu X8 Türkiye Satış Fiyatı Ne Kadar?

Meizu X8 satın almak istiyorsanız bu cihazın Türkiye garantisi olduğunu bilmenizde fayda var. Yurt içinde destek alabileceğiniz resmi birimlerin olması bu cihazı bir adım daha ön plana çıkarıyor. Cihazın Türkiye genelinde ortalama satış fiyatı 2000TL seviyesinde. Türkiye garantili bir cihaz olduğundan, farklı satıcılarda değişik fiyat aralıklarında da bu cihaza ulaşabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu