Android

Microsoft Edge Güncellemesi Android’e Geldi

Reklam

Geçen yıl beta sürümüyle karşımıza çıkan Microsoft Edge, Android için gelen yeni güncelleme ile kendini geliştirdi ve yeni özellikleriyle daha rekabetçi hale geldi. Microsoft Edge Güncellemesi Android’e geldi…

Android İçin Microsoft Edge Güncellendi!

Geçen yıl iOS ve Android kullanıcıları için sunulan ve kimi kısım tarafından beğenilip, kimi kısım tarafından rakiplerinden çok geri olduğu gerekçesiyle eleştirilen Microsoft Edge için Android işletim sistemine yeni güncelleme geldi. Kısa zaman içinde iOS güncellemesinin de geleceği not olarak düşüldü.

Microsoft’un son tarayıcısı için gelen güncelleme, kullanıcılarına alt menüde yer alan hızlı işlemlere ve yeni seçeneklere kolayca ulaşabilme imkanı verecek, bundan sonra sekme geçmişinde dolanmak için cihazın ekranında sağa sola geçiş yapmak yeterli olacak. Ayrıca sık kullanılanlar klasörleri oluşturabilme ve düzenleme seçeneği de sunulacak.

Göz Atın:  İnstagram PP Büyütme Nasıl Yapılır?

Performans iyileştirmeleriyle beraber hata düzeltmelerini de içeren güncelleme, kullanıcılar tarafından uzun zamandır beklenen görsel arama yapabilme seçeneğini de getirecek. Bu özellik sayesinde kullanıcılar artık galerilerindeki bir fotoğrafa dair geniş bilgi sahibi olmak için tarayıcı üzerinden arama yapabilecek.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu