Xiaomi

Migros Xiaomi Mi 8 Fiyatı Ne Kadar?

Reklam

Büyük market zincirleri son zamanlarda aralarında var olan rekabeti korumak adına teknolojik cihaz satışlarına da yer vermiş durumlalar. Örneğin BİM ve A101 gibi büyük marketlerin satış kataloglarında sürekli bir telefon, bilgisayar yada başka bir elektronik cihaz görebiliyorsunuz. Bu marketlerin arasına Migros’ta yerini koruyordu.

Ancak son yaptığı büyük Mi 8 hamlesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.

Yakında tüm mağazalarında Xiaomi Mi 8’i satmaya hazırlanan Migros bu sektöre iddialı bir giriş yapıyor. Peki, Migros Xiaomi Mi 8’in fiyatı ne kadar olacak? Migros Xiaomi Mi8’i kaç paraya satacak? İşte detaylar.

Migros öncesinde de konsol platformları, tablet yada akıllı telefon cihazı satışlarıyla dikkat çeken bir mağazaydı. Migros bu alanda çıkışına devam etmek için son dönemin en iddialı akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Xiaomi’nin Mi 8 modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Migros Xiaomi Mi 8 Fiyatı Ne Kadar, Kaç Paraya Satıyor?

Migros Xiaomi Mi 8 Satiyor Ne Kadar

Migros, 2 Ağustos – 15 Ağustos tarihleri arasında satışa sunmakta olduğu Xiaomi Mi 8 3.399 tl fiyat etiketiyle listelemiş durumda. Sahip olduğu özelliklere karşın uygun bir fiyat aralığında satış listelerinde yer alan bu cihaz, yeni telefon sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekmeyi başarmış durumda.

Reklam

Migros’ta satılmakta olan Xiaomi Mi8 özellikleri; 2248 x 1080p çözünürlük ve 6.21 inç ekran, 2.8 GHz 8 çekirdekli Snapdragon 845 yonga seti, 6GB RAM, Adreno 630 Grafik Birimi, Android 8.1, 20MP ön kamera, 12+12MP çift arka kamera, parmak izi okuyucusu, yüz tanıma sensoru ve USB C-Type olarak sıralanıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu