Mobil

Şarj Sorununa Son!

Reklam

Akıllı telefonlar hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda ve bir an bile yanımızdan ayırmak istemediğimiz cihazlar, şarj sorunu nedeniyle oldukça canımızı sıkıyor. Ancak yeni nesil telefonlarda kapasitesi arttırılan piller ve hızlı şarj teknolojileri sayesinde biraz olsun rahatladık diyebiliriz. Özellikle de Qualcomm ve Oppo’nun hızlı şarj konusundaki yaptıkları övgüyü hak ediyor.

Çinli menşeili şirket QiKU’ nun ürettiği 360 N4 isimli telefon ise şarj sorununa çözüm bulmak ve süper hızlı şarj teknolojisi sayesinde akıllı telefon sektörünün dikkatini çekmek istiyor.

Şarj Sorununa Son!

360 N4’ün Pili Minimum Zamanda Dolacak

9 Mayıs’ta tanıtılmasını beklediğimiz 360 N4 modeli için paylaşılan bir görüntü, Android tabanlı telefonun süper hızlı şarj teknolojisiyle 5 dakika gibi kısa bir sürede %50 dolum seviyesine ulaşacağını gösteriyor.

Göz Atın:  5G destekli Oppo R15 yakında tanıtılacak.

Paylaşılan detaylar 360 N4’ ün 3.000 mAh kapasiteli bir pil ile geleceğini haber veriyor.

Şarj Sorununa Son!

Reklam

Diğer özelliklere baktığımızda da 360 N4’ ün hiç de fena bir telefon olmadığını görüyoruz. Telefon 5.5 inç büyüklüğünde FULL HD çözünürlüklü ekran ile geliyor. 10 Çekirdekli MediaTek Helio X20 yonga seti ise telefonun işlemci birimini oluşturuyor. 32GB dahili depolama hafızası olan telefonun 4GB RAM’i bulunuyor.

13MP çözünürlüğünde arka kamerası, 8MP çözünürlüğünde arka kamerası olan 360 N4’ ün işletim sitemi ise Android 6.0.1 Marshmallow. Telefonda dikkat çeken bir başka özellik ise arka bölümde bulunan parmak izi tarayıcısı oluyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu