Teknoloji Haberleri

MWC 2016: Sony Xperia PP10 Tanıtım Öncesi Bilgiler Sızdı

Reklam

MWC 2016′ da bir sürpriz yaşandı ve Sony Xperia PP10 akıllı telefonu tanıtılmadan önce bilgileri sızdı.

Bugün akıllı telefon sektörü için oldukça önemli duyuruların gerçekleşeceği bir gün olacak. Haberler art arda geliyor. MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi’nde sahne alacak olan Samsung ve LG yeni amiral gemisi modellerini tanıtmaya başladılar. Samsung’dan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge duyurusu gelecek ve LG de G5 amiral gemisini henüz yeni tanıttı.

Bir diğer yandan farklı firmalar da bu hafta boyunca yeni ürünlerini duyuracaklar. Bu firmalardan biri de Japonya’nın teknoloji devi Sony. Firmanın önemli duyurularını gerçekleştirmesi için belirlediği tarih 22 Şubat.

Ancak yarın yapılacak olan etkinlik öncesinde önemli bir bilgi Twitter üzerinden geldi. Sızıntıları ile ünlü olan Evan Blass ya da bilinen adı ile @evleaks, Sony’nin yeni bir akıllı telefonunun görselini paylaştı. Bu yeni akıllı telefonun Sony PP10 olduğunu belirten evleaks, ancak kod ismi ya da satışa sunulacak isim olup olmadığı konusunda bilgi olmadığını belirtti.

Her ne kadar bu yeni cihazın teknik özelleri henüz belli olmasa da, tasarımına bakarak, orta seviye bir model olduğunu tahmin etmek çok zor değil. Yeni Sony PP10’un kavisli tasarımı ve butonların yerlerine baktığımızda firmanın Eylül ayında sunduğu amiral gemisi Xperia Z5’e benzer olduğu görülüyor.

Sony, MWCV 2016 öncesinde teaser bir video paylaşmıştı ancak bu videoda çok fazla bir bilgi yoktu. Halen Sony’nin yarın düzenleyeceği etkinlikte ne gibi duyurular gerçekleştireceği bilinmiyor.

Reklam

 

 

 

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu