Android

Nexus Telefonlar 5 Aralıkta Android 7.1.1 Nougat’ a Kavuşacak!

Reklam

Google geçtiğimiz ay duyurduğu Pixel ve Pixel XL akıllı telefonlarında, Android 7.1 Nougat işletim sistemini kullanan ilk cihazlar olmuşlardı. Google’ dan yapılan duyuruda Aralık ayının başına doğru yeni Android versiyonun diğer akıllı telefonlara da verileceğini açıklamıştı. Konu ile ilgili detaylar oluşmaya başladı ve en azından Google Nexus telefonların hangi tarihte Android 7.1.1 Nougat ile güncelleneceği belli oldu.

Android 7.1, halihazırda geliştirici ön izlemesi olarak Nexus 6P, 5X ve Pixel C ile kullanılabilir durumda. 5 Aralık itibarıyla Android 7.1.1 Nougat güncelleştirmesi bütün Nexus telefon sahiplerine sunulacak. Bu tarih, Vodafone Avustralya tarafından yayınlanan sürüm notları aracılığıyla ortaya çıktı.

Android 7.1.1 Nougat yeni emojiler ile gelecek!

Android 7.1.1 Nougat
Android 7.1.1 Nougat

Android 7.1.1 güvenlik konusunda çeşitli iyileştirmeler ile birlikte gelecek. Güvenlik dışında, değişik iş kollarında kadın ve erkekleri gösteren emojiler de yeni güncellemenin getirileri arasında yer alacak.

Geliştiriciler ise bu sürümle birlikte uygulama kısayolu oluşturma imkanı yakalayacak. Pixel ve Pixel XL ise en son Nougat versiyonuyla telefonu kontrol için çift dokunuş ve kaldırma gibi özelliklere kavuşacak.

Android 7.1.1 güncellemesi dağıtıma başlangıçtan ilk üç gün boyunca öylesine seçilen 10 bin akıllı telefona gönderilecek. Takip eden 10 günde ise her gün uygun cihazların yüzde 10’luk kısmına güncelleme oluşturulacak. Tüm bu süreç bittikten sonra Android 7.1.1 Nougat Nexus sahiplerince manuel olarak indirilebilecek.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu