Nokia

Nokia Android Pie Güncelleme

Reklam

Nokia cihazların üretimini üslenen HDM Global, haftalar öncesinde tüm cihazlarının Nokia Android Pie güncellemesi alacağı hakkında açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamanın üzerinden bir aydan biraz daha uzun bir süre geçmesinin ardından ilgili güncellemenin takvimi de ortaya çıktı.

Android kullanıcılarının yaşadığı en büyük problemlerden bir tanesi cihazlara yeni sürüm güncellemelesinin gelmeyecek olmasıdır. Eğer Android telefonu alalı birkaç yıl geçtiyse, büyük ihtimal yeni güncelleme alma şansınız kalmaz.

Bu bakımdan Android kullanıcıları için en büyük sorunlardan olan bu durumu en azından kendi müşterileri için çözmeyi hedefleyen Nokia yapılan açıklamanın ardından, güncelleme takvimini de sundu ve cihazların hangi tarih aralıklarında bu güncellemeye sahip olacağı ortaya çıktı.

HDM Global cihazların bazısına daha önceden sunduğu bu güncellemenin ardından Nokia 6.1 ve 6.1 Plus için güncellemenin Ekim ayında, Nokia 8 ve Nokia 8 Sirocco için Kasım ayında sunulacağını açıkladı.

Yukarıda adı geçen cihazlar arasında Nokia 3,5 ve 6 gibi bazı modellerin adının yer almaması dikkat çekiyor.

Google bir tweet atarak ilgili cihazlarında bu güncellemeyi alacağını duyurmuştu. Ancak bu güncellemenin tarihi henüz netlik kazanmış değil.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu