Mobil

OnePlus 5 Dünyanın en güçlü Android telefonu olabilir!

Reklam

Eğer iddialar doğruysa bu yaz dünyanın en güçlü Android telefonu OnePlus 5 olacak. Başta Samsung olmak üzere bütün Android telefon üreticilerini kara kara düşündüren bu idiaların arkasında Slashleaks var. Web sitesinin yayınladığı bilgilere göre OnePlus 5.5 ekrana sahip olacak.

Ancak çözünürlük 1080p’den QuadHD’ye yükseltilebilecek. Android 7.1 Nougat’la gelmesi beklenen telefonun Qualcomm Snapdragon 835 çipin yanı sıra 8 GB RAM, 64 GB dahili hafıza ve 4,000 mAh pille gelmesi bekleniyor. (Daha önce 6 GB RAM ve 3,600 mAh pile sahip olacağı iddia edilmişti)

Sadece piliyle Galaxy S8 Plus ve iPhone 7 Plus’ı ile geride bırakacak olan telefon çift nano SIM card slotu ve microSD’yle 128 GB’a kadar genişletilebiler hafızaya sahip olacak. Arkada 23 megapiksel, önde ise 16 megapiksel kameraya sahip olacak OnePlus 5’in 3.5 mm’lik kulaklık girişi ve mono hoparlörü olacak.

Sızdırılan test sonuçları OnePlus 5’in, Galaxy S8’e kıyasla daha iyi olduğunu gözler önüne seriyor. Hatta bazı testlerde iPhone 7 Plus’ı bile yaya bıraktı.

Oneplus 5 Dünyanın En Güçlü Android Telefonu Olabilir!

Telefon bu özellikleriyle bir numaralı Android modeli olmaya aday. Ancak fiyatı işleri değiştirebilir. İddialar fiyatın 500 doların altında olacağı yönünde.

Reklam

Ayrıca en azından sızıntılara göre su geçirmezlik, kablosuz şarj ve kıvrımlı ekran olmayacak. Donanımdaki artılardan bu eksileri çıkarınca geriye makul bir fiyat zorunluluğu çıkıyor.

Yetkililer, 4 rakamının Çin’de uğursuz olarak kabul edildiğinden ötürü OnePlus 4 ismi yerine OnePlus 5 ismini tercih ettiklerini belirtmişlerdi.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu