Android

OnePlus 6T’nin duvar kağıtları yayınlandı

Reklam

Bir süredir gelen ipuçları ve sosyal medya paylaşımlarının ardından OnePlus, yeni akıllı telefonu 6T’yi tanıttı. Her yeni modelde olduğu gibi, bu modelle birlikte de yeni duvar kağıtları geldi. OnePlus 6T’nin duvar kağıtları yayınlandı. İşte diğer ekran detaylarıyla birlikte OnePlus 6T’nin duvar kağıtları…

Dün yapılan lansmanda OnePlus 6T ile birlikte gelen duvar kağıtları karşımıza çıktı. Çıkan yeni duvar kağıtları, telefonu en iyi şekilde ön plana çıkarmak için tasarlanmış. Oldukça sade ve hoş görünen duvar kağıtları telefonun AMOLED ekranını sonuna kadar kullanarak güzel bir görüntü sunuyor.

Screenshot 1

Eğer OnePlus 6T’yi almayacaksanız yine de bu duvar kağıtlarını kullanmak isteyebilirsiniz. Duvar kağıtlarının nasıl göründüğünü ise yukarıdaki fotoğraflarda görüyorsunuz. Kısaca telefonun ekran özelliklerinden de bahsedecek olursak: 6.41 inç 2340×1080 çözünürlüğündeki ve 19.:9 en boy oranındaki AMOLED ekranıyla gelen akıllı telefon, OnePlus’ın su damlasına benzer bir çentiğe sahip olan ilk modeli. Her iki tarafı da cam ile üretilmiş olan akıllı telefon, kullanıcılarına ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusu sunuyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu