Mobil

OnePlus 2 Küresel Çapta Satışa Sunuluyor

Reklam

“Amiral Gemi Katili” sloganıyla adını duyuran, nerdeyse tüm üst seviye telefonlara kafa tutabilecek güçte ve uygun fiyatlı bir cihaz olmasıyla piyasada yer alan OnePlus 2, davetiyeli satışı sistemiyle satışa sunulmayacak, bundan sonra genel satış sistemiyle devam edilecek.

Hatırlayacağınız üzere geçen yıldan bu zamana piyasada yer edinen ve “Amiral Gemi Katili” ismiyle adını duyuran OnePlus telefonları çok tercih edilmeyen özelliklerin azaltılması ve aynı anda birinci sınıf donanımı ile bilinirler. Fakat işin en cazip yanı ise başka markalara oranla çok daha ucuz olan fiyatları olarak görülmekte.

Geçen yıl elde ettiği başarının bu yıl üzerine çıkmak isteyen isteyen OnePlus, son olarak yeni modeli OnePlus 2 ile istediklerini elde etmiş ve oldukça büyük davetiye oranlarına çıkmıştı. Davetiyeler ise bir OnePlus klası haline geldi. Yani telefon ilk başta pazarlara yayılarak değil sizin şirketten yapacağınız davetiye şeklindeki istekle satın alınabilir halde. Fakat OnePlus firması bir zamandır davetiyeli ticaretine son vererek evrensel çapta ticareti yapılabilir olacak.

Oneplus 2 Davetiyesiz Olarak Küresel Çapta Satışa Başlıyor!

5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekranı, 13MP arka kamerası 5MP ön kamerası, 3GB – 4GB arasındaki RAM miktarı, 16GB – 64GB arasındaki depolama kapasitesi, 3.300mAh bataryası ve Qualcomm Snapdragon 810’un v2.1 çipseti bulunan telefon evrensel çapta ticareti yapılacak olsa da pazarlardaki yerini almayacak. Yani yalnızca OnePlus’ın resmi internet sitesinden sipariş verme şansına sahip olacaksınız. Bu da şu anlama geliyor; ülkemizdeki gümrük konuları nedeniyle satın alınamayacak. Fakat eğer Asya ve Avrupa kıtalarında hayatını sürdüren bir eşiniz, dostunuz, tanıdığınız varsa ona rica ederek getirebilmeniz bundan sonra daha kolay olacak.

12.10.2015 tarihiyle beraber Avrupa, Asya, Hindistan ve Kuzey Amerika bölgelerinde ticareti yapılacak olacak olan telefon OnePlus 2 böylece oldukça büyük satış rakamlarıyla anılabilir. Ancak OnePlus yine de değişik bir sisteme doğru yol alıyor ve bu değişiklik sadece ve sadece 1 saatlik zaman dilimi için yapıyor. Yani belirlenen zamanda internet başına geçerek sipariş vermek zorunda olacaksınız

Reklam

Avrupa: 12:00- 13:00 CEST / 11:00 – 12:00 TSİ

Asya: 12:00 – 13:00 HKT/ 07:00 – 08:00 TSİ

Hindistan: 12:00-13:00 IST /  09:30 – 10:30 TSİ

Kuzey Amerika: 12:00-13:00 PDT? / 02:00 – 03:00 TSİ

Eğer bu kıtalarda yaşayan bir tanıdığınız varsa TSİ(Türkiye Saati İle) belirttiğimiz zaman dilimlerinde bilgisayar başından yakınınıza dair bilgiler doğrultusunda sipariş vererek satın alabilirsiniz. Tabii bir sonraki adım olarak yakınınızız geleceği tarihi beklemek zorunda kalacaksınız. Ama her şartta almak isteyen kullanıcılar bu bilgiler dâhilinde OnePlus 2 siparişlerini verebilirler.

Oneplus 2 Davetiyesiz Olarak Küresel Çapta Satışa Başlıyor!

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu