Oppo

Oppo A37 Duyuruldu: 4G Destekli ve Süper İnce!

Reklam

Son iki yılın en dikkat çekici akıllı telefon markalarından biri de OPPO desek doğru olur. Firma bu yılın ilk çeyreğinde amiral gemisi R9 ile güzel satış rakamları yakalamış ve dünya genelinde Samsung, Apple ve Huawei’nin ardından dördüncü sırada kendine yer bulmuştu. Oppo yeni telefonlarını duyurmaya devam ediyor. Duyurulan Oppo A37 modelinde dikkat çeken en önemli özelliklerden biri oldukça ince bir yapıda olması. Oppo’ nun Lenovo ve Xiaomi gibi devleri geride bıraktığını da özellikle vurgulayalım.

Gelelim yeni duyurusu yapılan Oppo A37 akıllı telefonun teknik özelliklerine;

5 inç HD ekranla karşımıza çıkan A37 ips ekranında 293 ppi çözünürlüğünde bulunmakta. Çift sim kart girişine (Micro-SIM + Nano-SIM) imkan sağlayan telefon an itibariyle ülkesi Çin’ de Altın, Gri ve Altın Gül renkleriyle satışa çıkmış durumda.

Oppo A37 Duyuruldu: 4G Destekli Ve Süper İnce!

MediaTek MT6750 işlemcisinden güç alan Oppo A37, 16 GB dahili depolama imkanına sahip. Bu dahili hafızada 128 GB’ a kadar microSD kart genişletme desteği bulunuyor. Telefonda 2 GB ram bulunmakta.

Bağlantılar kısmına baktığımızda ise GPRS/ EDGE, 3G, 4G, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, GPS/ A-GPS, USB-OTG, ve Micro-USB desteği bulunmakta. Oppo A37 ayrıca LTE desteği yani 4G desteği barındırıyor. Kamera kısmında ise ön 5MP arkada ise 8MP’ lik LED flash, BSI sensor, f/2.2 ve full-HD (1080p) video kayıt imkanına sahip kamera özellikleri bulunuyor.

Boyutlarında ise Oppo A37, 143.1 x 71 x 7.68mm ve 136 gram ağırlığında. 2630mAh değerinden çıkartılamayan bataryaya sahip olan A37, Oppo’ nun kendi arayüzü ColorOS 3.0 üstüne kurulu Android 5.1 Lollipop işletim sistemine sahip.

Reklam

Oppo A37′ nin dikkat çeken özelliğini en sona bıraktık. Telefon kalınlığı ise sadece 7,66mm yani süper ince.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu