Oppo

Oppo RX17 Pro’nun Türkiye Satış Fiyatı

Reklam

Türkiye yatırımlarıyla dikkat çeken Oppo’nun ürünlerinden bir tanesi olan RX17 Pro‘nun ülkemizde kaç paraya satılacağı ortaya çıktı. İşte Oppo RX17 Pro’nun Türkiye satış fiyatı ve bazı özelliklerine ilişkin detaylar…

Oppo telefonlar; RX17 pro, Oppo RX17 Neo ve Oppo AX7 olmak üzere birbirinden farklı üç modelle karşımıza çıkacak. Şuan için diğer telefon modellerine ilişkin net bir fiyat bilgisi bulunmasa da RX17 Pro’nun fiyat detayları bu yazımızda.

Oppo RX17 Pro Fiyatı Ne Kadar?

Oppo Rx17 Turkiyede Satis Fiyati

Ülkemizde adı çok duyulmamasına karşın Oppo akıllı telefon sektöründe yer alan en güçlü ve iddialı mağazalardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Sonunda bu markanın ülkemize de giriş yapması sektörde rekabeti artırması açısından sevindirici bir haber.

Oppo’nun üç farklı modeli arasından RX17 Pro fiyatı 4999 TL olarak açıklandı ve bu telefon artık satış raflarındaki yerini aldı. Oppo RX17 pro fiyatı ortaya çıkan tek model değil. Bunun yanı sıra Oppo RX17 Neo fiyatı da 2999 TL olarak belirlenmiş durumda. Oppo AX7 fiyatı ise 2199 TL olarak ortaya çıktı.

Oppo yalnızca telefon fiyatlarını açıklamakla sınırlı kalmadı. Aynı zamanda Find X isminde bir akıllı telefon modelinin daha kullanıcılarıyla buluşacağı sürprizini yaptı. Find X telefonunun giriş, orta ve amiral gemisi segmentlerinden hangisinde yer alacağı şuan için net olarak bilinmiyor. Ayrıca Find X fiyatına ilişkin net bir açıklama da yapılmadı.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu